Αναλυτικά τα όσα είπε στο "Αθλητικό Metropolis 95,5 fm":

«Ξέρει τι κάνει ο Παπαθανασάκης, δεν είναι χαζός. Έχει δικό του στόχο, να μη φάει τον εκβιασμό. Να δείξει, δηλαδή και να πει “εγώ είμαι δυνατός, δεν είμαι σαν τους άλλους”. “Θα φέρω 40 Αλβανούς, ποια αυτόνομη”, έλεγε. Πήρε μια ΠΑΕ χωρίς ούτε ένα ευρώ και την αφήνει με εξαπλάσια χρέη. Όταν ήρθε ο Μίλερ και έκανε την επαφή, επειδή το θέμα προχώρησε μέσα από το δικό μου δικηγορικό γραφείο, μου έλεγε “τι μου τον φέρνεις αυτόν, εγώ την πούλησα την ΠΑΕ και σε μισή ώρα θα το ανακοινώσω”. Μετά από 15 μέρες, αφού τους βάλανε να υπογράψουν ρήτρα εχεμύθειας, κάθε μέρα ανέβαινε το χρέος του Ηρακλή κατά ένα εκατομμύριο».

Για τη στάση του κόσμου από εδώ και πέρα: «Ό,τι λέει ο Παπαθανασάκης είναι παραμύθια. Αν έμπαιναν οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν, ο κ. Καραβασιλίδης, ο κ. Αντωνέλης, οι βετεράνοι, θα μαζεύαμε 500-700 χιλιάδες ευρώ σε μια εβδομάδα. Θα βγάζαμε διαρκείας, θα πήγαινε ο κόσμος στο γήπεδο, δεν θα υπήρχαν επεισόδια, θα υπήρχε μια φυσιολογικότητα και όλα τα λεφτά θα πήγαιναν στην εταιρεία του. Αντ’ αυτού έφερε έναν μάνατζερ, τον Καγιούλη, που δεν ήξερε τι είναι Ηρακλής και τώρα έχουμε όλα αυτά.

Τώρα λέει θα κλείσει το γήπεδο, και τον υπουργό τον θέλει ενδεχομένως για να κλαφτεί, να πει πως κινδυνεύει προκειμένου να παίζει ο Ηρακλής τα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Αυτή είναι η φιλοσοφία του. Να νικήσει και να κάνεις τις δουλειές του όπως νομίζει το δικό του το μυαλό. Η στάση του κόσμου του Ηρακλή δεν ξέρω ποια θα είναι. Εγώ σε συγχαίρω για τις ερωτήσεις σου χθες. Έκανε πως δεν καταλαβαίνει τα ελληνικά όταν δεν τον συνέφερε. Όταν εμείς συνομιλούσαμε μαζί του μια χαρά τα καταλάβαινε τα ελληνικά. Και, βεβαίως, δεν απάντησε ποτέ στο πραγματικό πρόβλημα τι θα γίνει από εδώ και πέρα με τον Ηρακλή».