Αναλυτικά είπε:

Για το αν τον εκπλήσσουν οι δηλώσεις Παπαθανασάκη:
«Όπως βγήκε χθες και είπε αυτά που είπε, κάλλιστα μπορούν να τον καλέσουν αυτοί που πρέπει και να μιλήσει με ονόματα. Νομίζω ότι ο Παπαθανασάκης, έτσι όπως τον είδα χθες στην τηλεόραση. τα έχει λίγο χαμένα. Από τη μία λέει πως θα φύγει, την άλλη πως θα μείνει να παλέψει, δεν ξέρει τι θέλει. Αυτό δε ξεκίνησε τώρα αλλά από το πρώτο μας ραντεβού το καλοκαίρι».

Για το αν έρθει κάποια στιγμή και ζητήσει να ξανασυζητήσουν: «Πρώτα θα το σκεφτούμε καλά, γιατί έχουμε δώσει τόσα πολλά ραντεβού και δεν ξέρουμε τι θέλει στ’ αλήθεια. Αυτή τη στιγμή ο λόγος του δεν έχει σοβαρότητα και δεν νομίζω ότι θα μπορέσουμε να μιλήσουμε σοβαρά».

Για τη γενική συνέλευση και το αν μπορούν να βοηθήσουν: «Ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι αυτός και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτή τη στιγμή δε ξέρουμε ποιά είναι τα έξοδα, ποια είναι τα έσοδα, που δεν πιστεύω ότι υπάρχουν. Σε βάθος χρόνου δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στον Ηρακλή από τη στιγμή που δεν υπάρχει ρευστό. Αν μπορεί ο Παπαθανασάκης και ο Καγιούλης να σώσουν την ομάδα, μακάρι να το κάνουν».

Για το αν επιδιώκει κάτι με τις χθεσινές του δηλώσεις: «Δεν νομίζω να επιδιώκει κάτι συγκεκριμένο, ίσως ψάχνει επαφές, μακάρι να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης να βρεθούμε να τα πούμε για να βοηθήσουμε τον Ηρακλή. Μακάρι να συνεχίσει να είναι στον Ηρακλή και να βοηθήσει την ομάδα. Μακάρι να βγει και να πει αυτό που τον παρακαλούσα εγώ όλο το καλοκαίρι δηλαδή, να μιλήσει για όλους και για όλα, να δώσει απαντήσεις για τα προβλήματα. Από το καλοκαίρι, φτάσαμε Δεκέμβρη για να βγει να μιλήσει και βγήκε χθες και δεν είπε τίποτα ουσιαστικό».

Για το αν ο Παπαθανασάκης και ο Καγιούλης είναι το ίδιο πράγμα: «Ο Παπαθανασάκης είναι ο ιδιοκτήτης. Ο Καγιούλης είναι αυτός που τρέχει την ομάδα και όπως λέει, έχει βάλει κάποια λεφτά, αλλά ήταν ξεκάθαρος πως αν του δοθούν πίσω αυτά τα λεφτά θα φύγει».

Ο μόνος τρόπος για να σωθεί ο Ηρακλής, είναι από τα έσοδα του κόσμου, γιατί δεν θα υπάρξει σοβαρός επενδυτής ώστε να έρθει στον Ηρακλή και να αναλάβει τα χρέη και την ομάδα».