Facebook Pixel Ποιος Ανσαριφάρντ; Aυτόν τον επιθετικό πάει να φέρει ο Μίχελ!
| 2016-12-16 08:20:00

Ποιος Ανσαριφάρντ; Aυτόν τον επιθετικό πάει να φέρει ο Μίχελ!

Ποιος Ανσαριφάρντ; Aυτόν τον επιθετικό πάει να φέρει ο Μίχελ!

Τι κι αν έχει γραφτεί ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον άσο του Πανιωνίου, ο Δικέφαλος φαίνεται να κοιτάζει στο εξωτερικό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης!

O Sportdog το έχει γράψει εδώ και καιρό πως πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη είναι να φέρει στην Τούμπα έναν επιθετικό από το… πάνω ράφι τον Ιανουάριο. Αυτός, δεν είναι σίγουρα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όσο και αν στην Τούμπα έχουν θετική άποψη για τις ικανότητές του Ιρανού επιθετικού του Πανιωνίου.

Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη στον Λούμπος Μίχελ είναι ξεκάθαρη. «Πάρε ποδοσφαιριστές πολύ καλύτερους από αυτούς που έχουμε». Αυτό λοιπόν έχει στο μυαλό του ο Σλοβάκος, που η επιλογή του πρέπει οπωσδήποτε να είναι καλύτερη από αυτή που έκανε το καλοκαίρι να φέρει στην Τούμπα τον Μάμε Τιάμ!

Όπως γράφτηκε πάντως στη SportDay, ο Μίχελ έχει βάλει στο… μάτι τον Εβγέν Ζελέζνιοφ, τον 31χρονο Ουκρανό επιθετικό της Σαχτάρ Ντόνετσκ, που εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του Λέο Μάτος και του Εβγέν Σάκχοφ!

Ο Εβγέν Ζελέζνιοφ έχει αγωνιστεί φέτος σε μόνο 7 παιχνίδια της Σαχτάρ (3 για το πρωτάθλημα Ουκρανίας, 2 για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, 2 για το ουκρανικό Κύπελλο και 1 για το Σούπερ Καπ), σκοράροντας στην εκτός έδρας νίκη εις βάρος της Τσερνομόρετς με 4-1 και στην εντός έδρας νίκη με την Γιουνγκ Μπόις με σκορ 2-0, με τη Σαχτάρ να αποκλείεται στον επαναληπτικό, στη διαδικασία των πέναλτι.

Το συμβόλαιο του Ζελέζνιοφ με τη Σαχτάρ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018, με τον 31χρονο φορ να έχει επιστρέψει φέτος στο ουκρανικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμά του από Ντνίπρο και Κούμπαν Κράσνονταρ, ενώ έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Σαχτάρ και συνολικά έχει πετύχει 30 γκολ σε 74 παιχνίδια με τη φανέλα της… πρώην ομάδας του Μίχελ!

Ο Ζελέζνιοφ είναι διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας (11 γκολ σε 52 συμμετοχές), ενώ ήταν συμπαίκτης με τους Μάτος και Σάκχοφ στην Ντνίπρο, με τους οποίους έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League τη σεζόν 2014-15. Βέβαια, ούτε ο Ζελέζνιοφ ούτε οι δύο παίκτες του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το τρόπαιο μιας και αυτό κατέληξε στη Σεβίλλη, όμως ο Ζελέζνιοφ όπως και ο Σάκχοφ αγωνίστηκαν στον τελικό ως αλλαγή, ενώ ο Μάτος ήταν βασικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags