Facebook Pixel Επίτηδες ή όχι, τον... εξέθεσε!
| 2016-12-16 10:57:00

Επίτηδες ή όχι, τον... εξέθεσε!

Επίτηδες ή όχι, τον... εξέθεσε!

Του έδωσε μια τελευταία ευκαιρία ή θέλησε να τον εκθέσει και να τον... ξεμπροστιάσει οριστικά; Ιδού η απορία...

Για τη συμμετοχή του Μάρκο Μάριν στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Σπάρτη ο λόγος και για το ότι ο Γερμανός, με την απόδοσή του και τη συνολική εικόνα του, δικαίωσε ξανά, αλλά σε απόλυτο βαθμό αυτή τη φορά, τον Πάουλο Μπέντο, για το γεγονός ότι τον έχει παραγκωνίσει και δεν τον υπολογίζει στα περισσότερα ματς.

Ο πάλαι ποτέ άσος της Τσέλσι είναι ανόρεχτος εδώ και πάρα πολύ καιρό ακόμα και στις προπονήσεις, με συνέπεια σχεδόν όλοι στον Ρέντη να συμφωνούν (και να επικροτούν) τις αποφάσεις του Πορτογάλου τεχνικού να μην τον συμπεριλαμβάνει ούτε στις αποστολές. Ο Μάριν είχε αγωνιστεί βασικός για τελευταία φορά την 1η Δεκεμβρίου στο ματς Κυπέλλου με τα Χανιά, κάνοντας τα απολύτως βασικά και χωρίς ασφαλώς, να ξεχωρίσει.

Σε ένα ματς στο οποίο «έτρωγε σίδερα» ο 36χρονος, Καμπιάσο, ο βασικός και αναντικατάστατος, Ιντέγε, αλλά και ο αψυχολόγητος, Φιγκέιρας, που... όργωσε τη δεξιά πλευρά βγάζοντας δύο ασίστ!

Οι συγκεκριμένοι παίκτες θα μπορούσαν για διάφορους λόγους να αδιαφορήσουν και να κάνουν αγγαρεία στην Κρήτη, αλλά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βοήθησαν ώστε να έρθει άνετα το 4-0. Ακόμα και ο Καρντόσο, που μπήκε σαν αλλαγή στο β΄μέρος, μόχθησε να βρει δίχτυα και να σπάσει την γκίνια του (και σχεδόν τα κατάφερε)...

Ο μόνος που δεν έκανε το παραμικρό για να κερδίσει τον προπονητή του ήταν ο Μάριν. Σε ένα ματς, μάλιστα, στο οποίο αγωνίστηκε στη θέση που του αρέσει, αυτήν πίσω από τον επιθετικό, μια και ήταν εκτός αποστολής ο Τσόρι λόγω του ψυχολογικού σοκ που είχε υποστεί από τη ληστεία στο σπίτι του.

Όμως, στη Σπάρτη ο Μάριν ήταν ακόμα χειρότερος και πλήρως αποκαρδιωτικός. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν και ουσιαστικά εκτέθηκε ο Γερμανός, που δεν μπορεί ούτε στους... κολλητούς του να λέει, πλέον, ότι αδικείται από τον Μπέντο και ότι δεν ξέρει για ποιον λόγο τον έχει παραγκωνίσει.

Ο άνευρος 27χρονος αγωνίστηκε αυτή τη φορά στο αριστερό φτερό της επίθεσης, λόγω της επιστροφής του Τσόρι στην 11άδα και... πάταγε την μπάλα, ενώ δεν πέρασε ούτε μια φορά τον προσωπικό του αντίπαλο, ούτε είχε κάποια έμπνευση της προκοπής.

Όλα αυτά ήταν μια συνέχεια των όσων πάνω–κάτω κάνει και στον Ρέντη ο Μάριν, γι’αυτό και την Τετάρτη φαίνονταν μικρές οι πιθανότητές του να ξεκινήσει βασικός στο ματς της Σπάρτης.

Όμως, τελικά ο Μπέντο δεν του... χαρίστηκε, τον έριξε μέσα από το ξεκίνημα του ματς και ουσιαστικά αποκάλυψε και στον πλέον ανίδεο τον βασικό λόγο για τον οποίο ο ντεφορμέ και ανόρεχτος, Γερμανός, δεν μπαίνει φέτος ούτε στη 18άδα του Ολυμπιακού. Απλά, γιατί υπάρχουν τουλάχιστον 18 καλύτεροί του αυτή τη στιγμή στον Ρέντη...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags