Facebook Pixel Θέμα Μάριν στον Ολυμπιακό για τον Ιανουάριο - Πήρε θέση η ερυθρόλευκη ΠΑΕ
| 2016-12-16 22:14:00

Θέμα Μάριν στον Ολυμπιακό για τον Ιανουάριο - Πήρε θέση η ερυθρόλευκη ΠΑΕ

Θέμα Μάριν στον Ολυμπιακό για τον Ιανουάριο - Πήρε θέση η ερυθρόλευκη ΠΑΕ

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μάριν στον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις εξελίξεις για τις οποίες σας προετοίμασε από το μεσημέρι το Sportdog.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκο Μάριν ήρθε στο Λιμάνι με σπουδαίες... περγαμηνές, αποτελώντας μεταγραφή - βόμβα για τα ελληνικά δεδομένα, αν αναλογιστεί κανείς και την πορεία του σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Παρόλα αυτά, ο Γερμανός άσος σε αυτούς τους μήνες της παρουσίας του στην ομάδα δεν έχει καταφέρει να προσφέρει κάτι το ουσιαστικό και φυσικά η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί να είναι από τα... πεπραγμένα του.

Αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή, τραγική του εμφάνιση απέναντι στην Σπάρτη για το κύπελλο, που οδήγησε πολλούς να αναφέρουν ότι... μετράει ώρες στο Λιμάνι.

Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει, αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός φέρεται να διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησής του, αν και εμφανίζεται απογοητευμένος από την μέχρι τώρα παρουσία του.

Όπως λέγεται, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να του δώσουν και άλλες ευκαιρίες, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βγάλει στο χορτάρι το αδιαμφισβήτητα πλούσιο ταλέντο του.

Πάντως, οι παραπάνω πληροφορίες έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα σας είχε μεταφέρει ο Sportdog πως ο Μάριν είναι πολύ πιθανό να μείνει στον Ολυμπιακό περισσότερο από τον Πάουλο Μπέντο. 

Και για του λόγους το αληθές, δείτε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags