Την ώρα που όλος ο φίλαθλος κόσμος και γενικότερα η κοινωνία ζητάει να βγουν όλα στη φόρα για να αποκαλυφθεί η σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να επιβληθούν οι ανάλογες ποινές μέσω των διαλόγων-σοκ του "Koriopolis", ο Σοφοκλής Πιλάβιος κοιτάζει πώς θα προστατέψει πρόσωπα της Ομοσπονδίας!
Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι πρόεδρος της ΕΠΟ κατέθεσε αίτημα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ι. Τέντε και ζήτησε -κάνοντας μάλιστα παράπονα!- να υπάρξει προστασία σε πρόσωπα της Ομοσπονδίας και να σταματήσουν οι διαρροές των διαλόγων παραγόντων του ποδοσφαίρου, που υπάρχουν στη δικογραφία!
Επίσης, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε καταθέσει παρόμοιο αίτημα και προχθές, στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο