Πιστεύατε ποτέ, ότι άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα μπορούσε να εμπλακεί με τη μουσική και το τραγούδι; Γιατί όχι στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν, θα μπορούσε να ήταν η εύλογη απάντησή σας. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε και εμείς όταν είδαμε το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του πιτσιρικά, Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, ο οποίος αναδείχτηκε από το «Voice». Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα ασυνήθιστο σκηνικό, σε ένα σουβλατζίδικο της Πανόρμου, στο οποίο μπλέκονται εικόνες όπως του θρυλικού Τζορτζ Μπεστ, του Καρλ Μαρξ και του Σάμιουελ Μπέκετ και μουσικά όργανα (βιολί, ηλεκτρική κιθάρα).

Ξέρετε ποιός έγραψε τους στίχους του τραγουδιού το οποίο τιτλοφορήθηκε ως «Φτιάξ' τα με ένα στέλεχος». Ο Γιώργος Στράτος. Πρόκειται για τον πρόεδρο της Super League, στου οποίου το βιογραφικό θα πρέπει πλέον να αναγραφεί και την ιδιότητα του στιχουργού, μετά το επάγγελμα του δικηγόρου, του συγγραφέα και του δημοσιογράφου, τα οποία έχει εξασκήσει.

Δεν ξέρουμε αν ο Γιώργος Στράτος θα αφήσει εποχή στην ηγεσία της Super League. Το «Φτιάξ' τα με ένα στέλεχος» όμως είναι το πρώτο τραγούδι που γράφει και του ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο.

Ακούστε το και αφήστε καμία γνώμη στα σχόλια.