Η είδηση της επιστροφής του, δημιούργησε ικανοποίηση στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου του ΠΑΟΚ, που πιστεύει στις δυνατότητές του!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από τον Sportdog επιστρέφει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από τις 27 Δεκεμβρίου, την ημέρα δηλαδή που οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου του Βορρά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις! Τι ήταν όμως αυτό που οδήγησε τον Βλάνταν Ίβιτς να ανάψει… πράσινο για την ενεργοποίηση του 24χρονου Έλληνα στόπερ, εκτός από το ότι η απομάκρυνση του Τζαβέλλα τον άφησε με τρεις έμπειρους κεντρικούς αμυντικούς (Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά) και έναν άπειρο (Πούγγουρα);

Η απάντηση έχει να κάνει με την συμπεριφορά του πρώην ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή από τον Αύγουστο όπου προπονείται μαζί με τους Τζιόλη και Σκόνδρα. Η συμπεριφορά του λοιπόν αυτούς τους πέντε μήνες, ήταν υποδειγματική. Ο ίδιος δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα και σε κάθε ευκαιρία έλεγε στο φιλικό του περιβάλλον πως περιμένει από τον Ίβιτς να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Η ευκαιρία αυτή ήρθε τελικά στο τέλος του 2016 ως… χριστουγεννιάτικο δώρο, με τον Χατζηισαϊα να είναι αποφασισμένος να δουλέψει ακόμα πιο σκληρά και να κερδίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μία θέση στην 18άδα και στη συνέχεια στην ενδεκάδα!

Και αυτό γιατί το όνειρό του είναι να καθιερωθεί στην ομάδα που υποστηρίζει από μικρός, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στις Συκιές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, με το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2016 να τελειώνει το καλοκαίρι του 2019!