Facebook Pixel ΕΙΔΗΣΗ: Αποχωρεί Έλληνας άσος από τον ΠΑΟΚ – Πάει για μεταγραφή στην θέση του τον Γενάρη!
| 2016-12-23 02:20:00

ΕΙΔΗΣΗ: Αποχωρεί Έλληνας άσος από τον ΠΑΟΚ – Πάει για μεταγραφή στην θέση του τον Γενάρη!

ΕΙΔΗΣΗ: Αποχωρεί Έλληνας άσος από τον ΠΑΟΚ – Πάει για μεταγραφή στην θέση του τον Γενάρη!

Αποχώρηση έκπληξη στον Δικέφαλο, καθώς ο παίκτης βρίσκεται πλέον… μία ανάσα από τη μεταγραφή. Ο SportDogέχει όλο το ρεπορτάζ, όπως και τι συμβαίνει με τον διάδοχό του.

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν τον Γενάρη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από μεταγραφές, θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Σύμφωνα μάλιστα με μεταμεσονύχτιο ρεπορτάζ του SportDog, θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Πέλκα από την Τούμπα, καθώς οι συζητήσεις με τη νέα του ομάδα, βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο.

Ο Έλληνας άσος, παρά τις κάποιες καλές εμφανίσεις του φέτος στον Δικέφαλο, καθώς υπήρχαν και μεγάλα χρονικά διαστήματα που… εξαφανιζόταν ακόμα και από την αποστολή, ετοιμάζει βαλίτσες για Γερμανία, αφού όλα δείχνουν ότι το 2017 θα φοράει την φανέλα της Ζανκτ Πάουλι!

Ο κόουτς του συλλόγου, Έβαλντ Λίνεν, έχει άριστη άποψη για τον Πέλκα και φαίνεται πως κατάφερε να τον πείσει να πάει τον Γενάρη με τη μορφή δανεισμού.

Η εξέλιξη αυτή πάντως επηρεάζει σημαντικά και τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, καθώς αυτή τη στιγμή έχει μείνει μόνο με τον Μπίσεσβαρ για την θέση «10» και για αυτό θα… τρέξει για να φέρει 10αρι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags