Facebook Pixel Πρώτη δήλωση Βράνιες: "Εκεί μ' αρέσει να παίζω" - Τι είπε για Μαϊστόροβιτς και Μπάγεβιτς!
| 2016-12-23 16:33:00

Πρώτη δήλωση Βράνιες: "Εκεί μ' αρέσει να παίζω" - Τι είπε για Μαϊστόροβιτς και Μπάγεβιτς!

Πρώτη δήλωση Βράνιες: "Εκεί μ' αρέσει να παίζω" - Τι είπε για Μαϊστόροβιτς και Μπάγεβιτς!

Ο Ογκνιέν Βράνιες αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της "Ένωσης" και στις πρώτες δηλώσεις του ως... Κιτρινόμαυρος, εξήγησε ποια είναι η πρώτη του θέση μέσα στο γήπεδο και τόνισε την συμβολή των Μαϊστόροβιτς - Μπάγεβιτς στην μεταγραφή.

«Όταν μίλησα με τον κύριο Μαϊστόροβιτς ήταν πολύ εύκολη η απόφασή μου να έρθω γιατί η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη και υπάρχει το κίνητρο να αναδειχθώ πρωταθλητής με την ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά ο Βράνιες.

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί με την ΑΕΚ στο επόμενο παιχνίδι στις 3 Γενάρη, τόνισε: «Νομίζω πως τον πρώτο αγώνα δεν θα είμαι εντελώς έτοιμος».

Για το αν του αρέσει να αγωνίζεται περισσότερο σαν στόπερ ή δεξί μπακ, πρόσθεσε: «Πρώτα παίζω ως στόπερ και μετά ως δεξί μπακ».

Για το μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ, υποστήριξε: «Και εγώ και οι φίλαθλοι έχουμε τον ίδιο σκοπό. Να βγάλουμε την ΑΕΚ πρωταθλήτρια. Εμείς θα δίνουμε το μάξιμουμ και με τη δική τους συμπαράσταση να έχουμε στο μέλλον αποτελέσματα».

Τέλος για το αν μίλησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς πριν έρθει στην ΑΕΚ, είπε: «Επειδή γνωριζόμαστε με τον κύριο Μπάγεβιτς λόγω της Εθνικής, μίλησα μαζί του και μου εξήγησε πως είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags