Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η επόμενη για τον Παναθηναϊκό, καθώς οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Νίκος Λυμπερόπουλος, έχουν αποφασίσει να… τρέξουν με 1000, ώστε να γίνουν σε χρόνο ρεκόρ οι αλλαγές που χρειάζονται στο ρόστερ και αυτό αφορά τόσο τις προσθήκες όσο και τις αποδεσμεύσεις παικτών.

Μάλιστα, η πρώτη αποστολή του «Λύμπε» ως νέος Τεχνικός Διευθυντής των Πρασίνων, είναι να βρει τρόπο να φύγει από την ομάδα τον Γενάρη ένας εκ των Ιμπάρμπο ή Γουακάσο, με τον πρώτο να βρίσκεται πιο ψηλά στην λίστα των αποχωρήσεων!

Οι περιπτώσεις των συγκεκριμένων δεν είναι εύκολες, όμως οι Πράσινοι …καίγονται για την αποχώρηση τουλάχιστον ενός εκ των δύο ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση ενός ξένου, πιθανώς του Καρίμ Ανσαριφάρντ που βρίσκεται στο προσκήνιο, είτε κάποιου άλλου.

Τις συζητήσεις και με τους δύο αναμένεται να τις κάνει ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος πάντως ήδη έχει ξεκινήσει ορισμένες επαφές με τους μάνατζερ των «κομμένων» και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το διαζύγιο με δύο-τρεις ποδοσφαιριστές!