Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της εφημερίδας "FORZA", η Γαλατασαράι είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ, ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες!

Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 600.000 ευρώ και γνωρίζει πως στη Γαλατά μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις απολαβές του.

Στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου» πρέπει να πάρουν άμεσα τις αποφάσεις τους, είτε μπαίνοντας σε διαπραγμάτευση για την πώληση του Ροντρίγκες, είτε ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με καλύτερα χρήματα, ανάλογα με αυτά που είναι διατεθειμένη να του προσφέρει η Γαλατά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει πρόταση για τον Ροντρίγκες, κάτι που δεν είχε αρέσει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή... Στον ΠΑΟΚ δεν είναι αρνητικοί, προς το παρόν, αρχικά ως προς το ενδεχόμενο να διαπραγματευτούν με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης τα δεδομένα της πώλησης θέλοντας να ανεβάσουν και άλλο την τιμή του ποδοσφαιριστή

Τέλος, στο Sportdog σας είχαμε γράψει οτι η ρήτρα του Αφρικανού σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε σχετικά χαμηλά επίπεδα, ενώ το συμβόλαιο που υπέγραψε στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν, ολοκληρώνεται το μεθεπόμενο καλοκαίρι.

Ως γνωστόν, τον περασμένο Ιανουάριο ο ΠΑΟΚ απέρριψε δύο προτάσεις για τον εξτρέμ, από την Τουρκία (πάλι η Γαλατά;) και από τη Σαουδική Αραβία.