Ο λόγος φυσικά για τον Γκάρι Ροντρίγκες, τον οποίο στην Τουρκία ήδη τον παρουσιάζουν ως ποδοσφαιριστή της Γαλατάσαραϊ, ενώ υπήρξε δημοσίευμα της Sabah που υποστηρίζει πως ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο όχι μόνο απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ για ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην «Τσιμπόμ».

Αντιλαμβανόμενοι πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην δουν ξανά τον Ροντρίγκες με τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά και ενώ ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους αγώνες με τη Σάλκε, τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου και τον στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στα πλέι οφ, πολλοί είναι οι οπαδοί που εκφράζουν ανοιχτά την αντίθεσή τους για πώληση του Αφρικανού, αλλά και την αγανάκτησή τους για το ότι επίσημα ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ακόμα θέση γύρω από το όλο θέμα.

Και στο σημερινό μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook για τα δέκα κορυφαία προϊόντα των μπουτίκ του συλλόγου και στο χθεσινό με τις ευχές για το 2017, όλα σχεδόν τα σχόλια έχουν να κάνουν με τον Γκάρι Ροντρίγκες!

Ορισμένα από αυτά: «Θα βγει κάνεις από την ΠΑΕ να πει τι γίνεται με τα δημοσιεύματα περί πώλησης του Γκάρυ η το 2050 θα μας ξανά δείτε στο γήπεδο???», «Να δω ποιος θα παίξει στην θέση του, δώσατε πέρσι τον Μακ και τώρα πάτε να δώσετε και τον Ροντρίγκες αντί να τους κρατήσετε, Ιβάν βάλε επιτέλους το χέρι στην τσέπη και φέρε παιχταράδες», «Καλή χρονιά, αρκεί να μη δώσουμε τον καλύτερο παίκτη μας τον Ροντρίγκες!!!», «Κάτω τα χέρια από τον Γκαρι», «Καλή Χρονιά υγεία και ευτυχία σε όλους όμως μην δώσετε τον Ροντρίγκες, ο κόσμος του ΠΑΟΚ τον θέλει, έχουμε δύσκολα παιχνίδια θα μας βγει μπούμερανγκ» είναι ορισμένα από τα πιο …ευγενικά!

Υπάρχουν, όμως, και σχόλια οπαδών του ΠΑΟΚ που δεν είναι και τόσο αντίθετοι στην πιθανότητα να πουληθεί ο Ροντρίγκες. «Δεν λέω, καλός παίκτης έδωσε πολλά στην ομάδα αλλά φτάνει. Άμα θέλει να πάει, ας πάει», «Ο παίκτης Γκαρι έχει τελειώσει για μένα. Για να γίνει τόσο θέμα ενώ έχεις συμβόλαιο πάει να πει ότι ο ίδιος θέλει να φύγει από την ομάδα που τον έκανε ξανά ποδοσφαιριστή. Αντί-επαγγελματίας 100 %»αναφέρουν δύο ενδεικτικά σχόλια, που είναι όμως η …μειοψηφία.