Facebook Pixel Ξένος άσος "στρίμωξε" τον Μπέντο - Ποιος είναι ο "δράστης" και η αντίδραση του Πορτογάλου!
| 2017-01-05 00:15:00

Ξένος άσος "στρίμωξε" τον Μπέντο - Ποιος είναι ο "δράστης" και η αντίδραση του Πορτογάλου!

Ξένος άσος "στρίμωξε" τον Μπέντο - Ποιος είναι ο "δράστης" και η αντίδραση του Πορτογάλου!

Απίστευτα πράγματα απόψε στο Καραϊσκάκη από ξένο άσο του Ολυμπιακού που στην κυριολεξία ...αφηνίασε! Tι θα κάνει τώρα ο Μπέντο με την πάρτη του;

O Oλυμπιακός μπορεί να μην ικανοποίησε ούτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο βρήκε τον τρόπο να πάρει ακόμα μια νίκη με τον πλέον απρόσμενο πρωταγωνιστή. Ο Μάρκο Μάριν χρησιμοποιήθηκε στο πρωτάθλημα μετά από περίπου 2,3 μήνες και έγινε ο ήρωας των Ερυθρολεύκων σκοράροντας το νικητήριο γκολ στις καθυστερήσεις.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Γερμανό για την αποψινή του εμφάνιση. Όχι μόνο για το γκολ, το οποίο έτσι κι αλλιώς ήταν αρκετά τυχερό, αλλά κυρίως για τη νοοτροπία του. Κόντρα σε όσα λέγονται και υποστηρίζουν πως τα έχει… πάρει με τον Μπέντο επειδή δεν είναι βασικός και παρουσιάζει συμπεριφορά βεντέτας, απόψε είδαμε έναν ποδοσφαιριστή που τα έδωσε όλα για όσο έπαιξε.

Ο Γερμανός μπήκε στο 79' και στα 15 λεπτά της παρουσίας του (μαζί με τις καθυστερήσεις) ήταν πολύ δραστήριος και συνέβαλλε τα μέγιστα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ήταν κινητικός και προσπάθησε να συνδυαστεί με τους συμπαίκτες του φτιάχνοντας φάσεις. Αποκορύφωμα της εμφάνισής του ήταν το γκολ που πέτυχε σε μια φάση που ξεκινά από τα δικά του πόδια. Θυμίζουμε ότι θα μπορούσε να σκοράρει και με το… καλημέρα αφού ανάγκασε τον Ντοναρούμα σε δύσκολη επέμβαση με πλασέ στην πρώτη ενέργεια στο παιχνίδι (80').

Συνεπώς, το πρόσημο για τον Μάριν απόψε είναι σίγουρα θετικό. Τι μέλλει γενέσθαι όμως; Μην ξεχνάμε ότι ήταν τόσο καιρό στο «ψυγείο» επειδή η προσπάθειά του δεν ικανοποιούσε τον προπονητή του. Άρα, μια μεμονωμένη καλή εμφάνιση δύσκολα θα αλλάξει εντελώς το κλίμα υπέρ του. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό για να θεωρηθεί ξανά πολύτιμη μονάδα για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο Μπέντο έχει αποδείξει ότι δε χαρίζεται σε τέτοια θέματα.

Ούτως ή άλλως, η συνύπαρξή του Μάριν με τον Φορτούνη στην ενδεκάδα είναι ένα ανοιχτό ζήτημα, συνεπώς το πιο εύκολο για τον Μπέντο θα ήταν να συνεχίσει να τον μην υπολογίζει τον πρώτο και να πορευτεί με την κλασική του συνταγή. Ο Γερμανός, πάντως, δείχνει έτοιμος να βάλει αυτό το δίλημμα στον προπονητή του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags