Facebook Pixel Τα χοντρά λάθη Ουζουνίδη, η «καραμέλα» μετά από κάθε γκέλα του ΠΑΟ και ο Μπουμάλ που δεν μπορεί
| 2017-01-05 23:15:00

Τα χοντρά λάθη Ουζουνίδη, η «καραμέλα» μετά από κάθε γκέλα του ΠΑΟ και ο Μπουμάλ που δεν μπορεί

του Βαγγέλη Καράμαλη
Τα χοντρά λάθη Ουζουνίδη, η «καραμέλα» μετά από κάθε γκέλα του ΠΑΟ και ο Μπουμάλ που δεν μπορεί

Γιατί οι "πράσινοι" ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από τον Πλατανιά; Ποιο είναι το μεγάλο "φάουλ" του τεχνικού του Τριφυλλιού στις δηλώσεις του; Ο Σκύλος έχει τις απαντήσεις... 

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε το 2017 για τον Παναθηναϊκό, καθώς όχι μόνο ξεκίνησε με το ...αριστερό στη νέα σεζόν, αλλά πραγματοποίησε και την χειρότερη εμφάνιση επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη. Οι Πράσινοι ήταν κάκιστοι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πίεσαν ελάχιστα τον Πλατανιά και δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του ματς πως άξιζαν να φύγουν με το «διπλό» από την Κρήτη.

Ο Ουζουνίδης αυτή τη φορά πιάστηκε …αδιάβαστος, καθώς παρότι είχε τη δικαιολογία των πολλών απουσιών (λόγω τραυματισμών και τιμωριών, Ζέκα, Εμποκού, Γουακάσο, Μολέντο κ.ά.), σίγουρα θα μπορούσε να παρουσιάσει στο γήπεδο μία ομάδα καλύτερη και ικανή να μπει στον αγωνιστικό χώρο ως το απόλυτο αφεντικό. Ο Παναθηναϊκός, όμως, ήταν πολύ κακός, εγκλωβίστηκε πολύ εύκολα στην τακτική του Πλατανιά και τελικά ο Γιώργος Παράσχος κατάφερε να "κλέψει" και τη νίκη.

Για τη σημερινή ήττα, λοιπόν, έχουν μερίδιο ευθύνης τόσο οι παίκτες όσο και ο κόουτς του Τριφυλλιού, ο οποίος βλέποντας την ομάδα του να μην τραβάει, άργησε πολύ να κάνει αλλαγές (θα μπορούσε να ρισκάρει από το ημίχρονο βάζοντας τον Λέτο), όπως και να βγάλει τον Μπουμάλ, ο οποίος πήρε μία ακόμα ευκαιρία και δεν έπεισε, ενώ έχασε και ένα σχετικά εύκολο γκολ στο 0-0. Και αυτός έχει αρκετές δικαιολογίες για τις μέτριες εμφανίσεις του, καθώς έλειπε πάρα πολύ καιρό λόγω τραυματισμών και... Στραματσόνι, ωστόσο όπως έπαιξε σήμερα, δεν έχει θέση στο βασικό σχήμα!

Επίσης, το μεγάλο ...λάθος (επικοινωνιακό) του Ουζουνίδη, είναι αυτό που ο ίδιος τόνισε στις δηλώσεις του μετά την ήττα. Ότι οι παίκτες των γηπεδούχων ήθελαν περισσότερο τους βαθμούς και έβγαλαν περισσότερο πάθος. Δεν γίνεται, όμως, πλέον να φταίνε μόνο οι παίκτες για το ότι… δεν δαγκώνουν στο γήπεδο, καθώς ο Ουζουνίδης είναι στις προπονήσεις καθημερινά, αυτός δουλεύει με την ομάδα και αυτός θα έπρεπε να τους προετοιμάσει, ώστε να μπουν στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να κυνηγάνε το γκολ.

Μία αναφορά αξίζει να γίνει επίσης και στη δήλωση του Ουζουνίδη που επαναλαμβάνεται πλέον σε κάθε εμφάνισή του. Αναφερόμαστε στην ατάκα του για μεταγραφές που πρέπει να γίνουν άμεσα, ώστε η ομάδα να αλλάξει εικόνα. Άραγε, για να νικήσει ο Παναθηναϊκός στον Πλατανιά, χρειάζεται μεταγραφές και αν ναι, πόσες;

Καλές οι δηλώσεις, καλές οι προσθήκες, όμως από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της σεζόν και με τόσα προβλήματα (αγωνιστικά και μη), μάλλον θα έπρεπε να προσπαθήσει να διοθρώσει την κατάσταση όσο γίνεται... από μέσα, με τα υλικά που ήδη υπάρχουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags