Facebook Pixel "Σε διαπραγματεύσεις για Σάμαρη"
| 2017-01-06 14:07:00

"Σε διαπραγματεύσεις για Σάμαρη"

"Σε διαπραγματεύσεις για Σάμαρη"

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», Μπενφίκα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στη ρωσική ομάδα.

Οι άνθρωποι της Ζενίτ ήρθαν σε επικοινωνία με τους "αετούς" με σκοπό να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό συντομότερα η μετακίνηση του διεθνούς Έλληνα μέσου.

Στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται το ποσό το οποίο προσφέρει η Ζενίτ για να αποκτήσει τον Σάμαρη, ωστόσο τις προηγούμενες ημέρες στον πορτογαλικό Τύπο έγινε αναφορά σε 20 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα αρκετά για να πείσουν τη Μπενφίκα να τον παραχωρήσει. 

Μετά την αποχώρηση του Βίτσελ για την Κίνα, η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου θέλει να κινηθεί άμεσα για τον αντικαταστάτη του και ο 27χρονος Έλληνας διεθνής είναι η πρώτη επιλογή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Ζενίτ έχει ήδη έρθει σε επαφή και με τον Σάμαρη, στον οποίο προσφέρει σημαντική αύξηση των ετήσιων απολαβών του: 2,7 εκατομμύρια ευρώ έναντι 1,8 εκατομμυρίου που λαμβάνει τώρα στην Πορτογαλία. Ωστόσο δεν γίνεται αναφορά για συμφωνία του ποδοσφαιριστή με τους Ρώσους.

Τονίζεται, βέβαια, ότι το γεγονός ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού δεν υπολογίζεται από τον Ρίο Βιτόρια, που προτιμά να χρησιμοποιεί τον Φέισα, θα τον πείσουν τελικά να πει το «ναι».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags