Facebook Pixel Ο νόμος του Μπέντο στον Ολυμπιακό: Το νέο 10ρι που βρήκε για αντι-Φορτούνη και το "σκηνικό" με τον Τσόρι
| 2017-01-08 14:00:00

Ο νόμος του Μπέντο στον Ολυμπιακό: Το νέο 10ρι που βρήκε για αντι-Φορτούνη και το "σκηνικό" με τον Τσόρι

Ο νόμος του Μπέντο στον Ολυμπιακό: Το νέο 10ρι που βρήκε για αντι-Φορτούνη και το "σκηνικό" με τον Τσόρι

Έβγαλε αποστολή ο Πάουλο Μπέντο για ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν, αυτό με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη και απουσίαζε πάλι το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες. Παρασκήνιο στο Sportdog!

Ο Πορτογάλος συνεχίζει να μην καταλαβαίνει... Χριστό και ακολουθεί το δικό του μοτίβο, το οποίο έχει ως κεντρικό θέμα την ανάδειξη των πιτσιρικάδων των ακαδημιών της ομάδας.

Πέραν του γεγονότος ότι όπως ακούγεται στον Ρέντη, ο Αργεντινός «μαέστρος» γύρισε στις προπονήσεις μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων χωρίς να έχει δουλέψει και με αρκετά παραπανίσια κιλά, για τον Μπέντο είναι σαφές πως έχει προτεραιότητα να παίρνει στις αποστολές τους νεαρούς παίκτες, αυτούς που αποτελούν το μέλλον της ομάδας και όχι άλλους με βαριά συμβόλαια και μεγάλα ονόματα, που όμως ποδοσφαιρικά βρίσκονται στη δύση της καριέρας στους.

Ο Πορτογάλος έβαλε στο περιθώριο τον ατίθασο στις διατροφικές του συνήθειες, Πάρντο και απογείωσε το ταλέντο και την αξία του Μανθάτη, λέει «όχι» σε μεταγραφή στόπερ βλέποντας ότι μπορεί να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον Ρέτσο και τον Νικολάου, ενώ και για τρίτο επιθετικό μετά τη φυγή του Πασιένσια είχε πει πως υπολογίζει τον Ανδρούτσο και δεν ήθελε άλλον παίκτη.

Τελικά, ο 19χρονος έχει εξελιχθεί σε πολυεργαλείο στα χέρια του Πορτογάλου προπονητή, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις θέσει από τη μέση και μπροστά! Μάλιστα, στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ, ενώ με τον Παναιτωλικό όταν μπήκε στο ημίχρονο στη θέση του Φορτούνη αγωνίστηκε ως «10άρι» και μετά το 72’ και την είσοδο του Τσόρι στο ματς, πήγε στα φτερά της επίθεσης.

Μάλιστα, στις περισσότερες προπονήσεις των τελευταίων ημερών, όταν ο Μπέντο δεν βάζει τον Φορτούνη με τους βασικούς ως «10άρι», παίζει εκεί ο Ανδρούτσος, σε μια σαφή ένδειξη πως αποτελεί τον 2η επιλογή του προπονητή του για τη δημιουργία παιχνιδιού!

Είναι σαφές εξάλλου και μετά τη δυναμική επιστροφή του Μάριν, ότι ο Μπέντο προτιμάει να πλαισιώνει τη 18άδα με πιτσιρικάδες, που δεν θα «μουρμουράνε» κιόλας αν δεν παίξουν, παρά με πριμαντόνες, που δεν αισθάνονται καθόλου βολικά στον πάγκο...

Γενικά, αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων στον Ολυμπιακό επί εποχής Μπέντο στο Λιμάνι. Οι νέοι να παίρνουν κάθε δυνατή ευκαιρία και να δοκιμάζονται όπου παραστεί ανάγκη (ας μην λησμονεί κανείς ότι ο Μπέντο έβαλε τον Ρέτσο για πρώτη φορά στην καριέρα του στο δεξί άκρο της άμυνας σε ευρωπαϊκό ματς, ενώ μετά τον καθιέρωσε στο απέναντι άκρο της άμυνας).

Κάπως έτσι, οι Ανδρούτσος, Μανθάτης, Νικολάου και Ρέτσος φαίνεται πως δεν θα ξαναβγούν φέτος από την 18άδα, περιορίζοντας αρκετά τις θέσεις για τους πιο έμπειρους του ρόστερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags