Facebook Pixel Έτσι "φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ιβάν! Ποιον παικταρά φέρνει στην Τούμπα και… κλείνει στόματα!
| 2017-01-08 18:48:00

Έτσι "φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ιβάν! Ποιον παικταρά φέρνει στην Τούμπα και… κλείνει στόματα!

Έτσι "φτιάχνει" τους ΠΑΟΚτσήδες ο Ιβάν! Ποιον παικταρά φέρνει στην Τούμπα και… κλείνει στόματα!

Eξελίξεις στον Δικέφαλο μετά την «σφαλιάρα» από τον ΠΑΣ. Κλείδωσε η απόφαση για την σπουδαία μεταγραφή, που θα στείλει …μήνυμα στους ανταγωνιστές του εντός Ελλάδας!

Η «κούρσα» για την απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, φτάνει στο τέλος της. Ίσως και αύριο να γνωρίζουμε σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Ιρανός επιθετικός του Πανιωνίου, στα πόδια του οποίου… σφάχτηκαν και οι τέσσερις «μεγάλοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην… δημοπρασία όμως, υπάρχει ξεκάθαρα φαβορί!

Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ, για του οποίου το… ανανεωμένο ενδιαφέρον ενημερωθήκατε πρώτοι από τον Sportdog. Το γιατί είναι ο ΠΑΟΚ φαβορί, μπορείτε να το μάθετε παρακάτω…

Το στοιχείο – κλειδί στην όλη υπόθεση είναι πως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποια φανέλα θα φοράει στο υπόλοιπο της σεζόν και τα επόμενα χρόνια, λόγω του ότι το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο εκπνέει αυτό το καλοκαίρι. Έτσι, οι Νεοσμυρνιώτες δεν μπορούν ουσιαστικά να ασκήσουν και μεγάλη επιρροή πάνω του.

Οι ομάδες που μπορούν να «σηκώσουν» τις απαιτήσεις του Ιρανού, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι 700 χιλιάδες τον χρόνο, είναι δύο. Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Το πλεονέκτημα όμως των Θεσσαλονικιών είναι πως μπορούν να εγγυηθούν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον τρίτο σκόρερ της φετινής Superleague, κάτι που δεν μπορεί ο Ολυμπιακός.

Αυτό μπορεί να το εγγυηθεί στον Ανσαριφάρντ και ο Παναθηναϊκός, όμως ο Ιρανός γνωρίζει πολύ καλά τις «στενές» οικονομικές δυνατότητες του Παναθηναϊκού και τα προβλήματα ρευστότητας του Αλαφούζου. Αντίθετα, έχει ενημερωθεί από… πρώτο χέρι για την οικονομική συνέπεια του ΠΑΟΚ, λόγω φυσικά του Ιβάν Σαββίδη και η παράμετρος αυτή τον κάνει ολοένα και λιγότερο… ευάλωτο στο να προσμετρήσει στην απόφασή του και την εκτίμηση που έχει για τον Μαρίνο Ουζουνίδη με τον οποίο συνεργάστηκε πέρσι και κάτω από τις οδηγίες του πέτυχε 9 γκολ στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο.

Αυτό που προσπαθεί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες είναι να μειώσει όσο γίνεται το κόστος της μεταγραφής, δηλαδή να αποσπάσει το «πράσινο φως» από τον Πανιώνιο πληρώνοντας ένα μικρότερο ποσό από τις 400 χιλιάδες ευρώ που προβλέπει η ρήτρα του Ανσαριφάρντ.

Όμως στον Δικέφαλο του Βορρά εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην «κολλήσουν» σε αυτό το κομμάτι ακόμα και αν ο Πανιώνιος δεν μειώσει τις απαιτήσεις του, βλέποντας πως οι μέρες περνούν και πως όλες σχεδόν οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από το εξωτερικό που εξετάζονται, έχει η κάθε μία τις δικές της δυσκολίες και ιδιαιτερότητες.

Οι 700 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο πάντως που θέλει ο Ανσαριφάρντ, δεν είναι πρόβλημα για τον Ιβάν Σαββίδη, που έχει δώσει εδώ και καιρό τη συγκατάθεσή του στον Λούμπος Μίχελ και στον Βλάνταν Ίβιτς να φέρουν στην Τούμπα έναν επιθετικό που θα δώσει λύσει στον τομέα του σκοραρίσματος, μιας και ο Στέφανος Αθανασιάδης δεν έχει ακόμα σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος, όπως και οι Περέιρα και Τιάμ που μπορεί και να φύγουν… πακέτο από την Τούμπα όπως επίσης ενημερωθήκατε από τον Sportdog.

Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι τώρα, ο ΠΑΟΚ έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού, που φαίνεται να είναι ο σοβαρότερος συνδιεκδικητής του Ανσαριφάρντ. Το να αλλάξουν τα δεδομένα, δηλαδή ο Ολυμπιακός να προσφέρει ένα… εξωγήινο συμβόλαιο στον Ιρανό, η ΑΕΚ να κάνει την υπέρβαση λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μετά τις εντός έδρας ισοπαλίες με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικό και την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Παναθηναϊκός να παραβλέψει τα «στενά» οικονομικά του, δείχνει δύσκολο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags