Αναλυτικά:

«Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, ξέραμε ότι θα έχει πολύ κρύο, ήμασταν προετοιμασμένοι όμως είναι ευτυχισμένοι διότι πήραμε το αποτέλεσμα.

Μέχρι στιγμής νομίζω ότι πάω καλά, το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό, ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να συνεχίσω έτσι. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που γύρισα στην αρχική ενδεκάδα.

Ξέρω πόσο σημαντικό είναι το γκολ και για μένα και για την ομάδα, αυτό που είναι η μεγάλη αλλαγή είναι ότι σκοράρω φέτος αρκετά σε σχέση με πέρυσι, θέλω να συνεχίσω έτσι και να δούμε που θα φτάσουμε στο τέλος της χρονιάς.

Μία φορά παίξαμε με τον Λοτζέσκι και μου έδειξε κάποια μυστικά του μπάσκετ, μου αρέσει πολύ να υποστηρίζω την ομάδα, κάποιες φορές τον έχω κερδίσει, κάποιες έχω χάσει, με έχει κάνει μεγάλο φαν του αθλήματος και με τη σειρά μου εγώ του μαθαίνω ποδόσφαιρο.

Πιστέυω ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, στο τέλος της σεζόν θα δούμε πως θα πάμε, πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, έχουμε πολλά ματς να κερδίσουμε ακόμα. Είμαστε οι καλύτεροι στην Ελλάδα, πρέπει να κερδίζουμε πάντα».