Facebook Pixel Διαβάσατε την δήλωση που έκανε ο Σίλβα για τον Ολυμπιακό;
| 2017-01-10 13:12:00

Διαβάσατε την δήλωση που έκανε ο Σίλβα για τον Ολυμπιακό;

Διαβάσατε την δήλωση που έκανε ο Σίλβα για τον Ολυμπιακό;

Ο Μάρκο Σίλβα υπέγραψε στη Χαλ, αλλά σε δήλωσή του δεν ξέχασε τους Ερυθρόλευκους...

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για τη νέα του δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό και στην μεγάλη νίκη του μέσα στην Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, συγκρίνοντάς την με τον σημερινό αγώνα της Χαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ.

"Είναι διαφορετικό και νομίζω πως είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί είναι διαφορετικό. Όταν πήγα στο Emirates με τον Ολυμπιακό, δούλευα ήδη 3-4 μήνες με την ομάδα. Πήγα στον Ολυμπιακό τον Ιούλιο και είχα δημιουργήσει το δικό μου ρόστερ. Έκανα κανονικά προετοιμασία με την ομάδα. Αντιμετωπίσαμε την Άρσεναλ, η οποία φυσικά και ήταν το μεγάλο φαβορί, όμως είχαμε πίσω μας μήνες σκληρής δουλειάς.

Αυτή την στιγμή είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Όταν με ρωτάτε αν έχω -έστω- ένα διαθέσιμο σέντερ μπακ για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, καταλαβαίνετε πως είναι εντελώς διαφορετικό. Το να προκριθούμε στον τελικό δεν είναι εύκολο. Η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί, αλλά θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags