Η υπόθεση του Καρίμ Ανσαριφάρντ που φέρεται κλεισμένος από τον Ολυμπιακό, είναι η νέα μεταγραφική σφαλιάρα που έφαγε ο ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με τον Πιέρο Σωτηρίου. Αμέσως άρχισαν τα όργανα στη Θεσσαλονίκη, όπου τα πυρά επικεντρώθηκαν για μία ακόμη φορά στο πρόσωπο του Λούμπος Μίχελ. Το κράξιμο και που έχει δεχτεί τελευταία ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής δεν είχε προηγούμενο.

Παίδες, για σταθείτε λιγάκι. Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα, ότι οι ΠΑΟΚτζήδες κοιτούν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Κάτι παίζει. Δεν είναι δυνατόν να φταίει συνέχεια ο Μίχελ. Έτσι, βρήκαμε κάποιον που έχει κάνει λάθη και τον βαράμε γα ό,τι γίνεται; Ο άνθρωπος έκανε τη μεγαλύτερη προσφορά στον Ιρανό, ο οποίος με την άρνησή του, δείχνει, ότι δεν γούσταρε να μετακομίσει στη συμπρωτεύουσα για δικούς του λόγους. Και όπως φαίνεται οι λόγοι δεν ήταν οικονομικοί. Κάτι άλλο τον προβλημάτισε και πήρε την απόφαση να κλείσει στο λιμάνι. Μήπως στον ΠΑΟΚ να ψαχτούν καλύτερα για το τί φταίει; Τι να έκανε δηλαδή ο τεχνικός διευθυντής; Να του έδινε 1 εκατ.Ευρώ και μετά να τον κυνηγούσανε;

Να σας πούμε και κάτι που λίγοι το γνωρίζουν; Ο Μίχελ έχει σώσει τον ΠΑΟΚ από κακοτοπιές. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε στο τσεπάκι τη μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα. Αν δεν άφηνε την υπόθεση ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ δεν θα τον έπαιρνε με την καμία. Ωστόσο, ο Σλοβάκος συμβουλεύτηκε ανθρώπους που γνωρίζουν το ποιόν του παίκτη και του είπαν ότι τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν με τα στοιχεία που ζητούν οι Θεσσαλονικείς. Ο “Μπάκα” έχει καλό σουτ και είναι φιλότιμος. Ως εκεί. Δεν έχει αντοχές και είναι αργός, κάτι που δεν θα βοηθούσε τον ΠΑΟΚ που όπως βλέπουμε παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο.

Στον Πανιώνιο ο Ουζουνίδης είχε φτιάξει έτσι το σύστημα, ώστε όλη η ομάδα έπαιζε για εκείνον. Αυτό απέδιδε. Όταν φόρεσε πιο βαριά φανέλα τα πράγματα σκούρυναν. Είδατε και στην ΑΕΚ τί κάνει ο Μπακασέτας; Άφαντος είναι, ήταν μήνες ολόκληρους τραυματίας και πασχίζουν να του βρούνε ρόλο, μπας και δει θέση στην ενδεκάδα. Οπότε οι «ασπρόμαυροι» γλίτωσαν από μία αποτυχημένη μεταγραφή.

Αλλά, είπαμε, εκεί στη συμπρωτεύουσα, βρήκαν θύμα και βαρούν ανελέητα. Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε και ο γάιδαρος.