Facebook Pixel Μια ανάσα από το... super deal o ΠΑΟΚ!
| 2017-01-17 14:42:00

Μια ανάσα από το... super deal o ΠΑΟΚ!

Μια ανάσα από το... super deal o ΠΑΟΚ!

Διαβάστε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την επόμενη μεταγραφική ΒΟΜΒΑ του Δικεφάλου μετά τον Πρίγιοβιτς!

Μια ανάσα είναι ο ΠΑΟΚ λοιπόν από τον Ενρίκε. Ποιος είναι ο… σύμμαχος του Δικεφάλου του Βορρά και ποιος ο… αντίπαλός του. Διαβάστε το «φρέσκο» και «καυτό» ρεπορτάζ!

Επιστρέφει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο Λούμπος Μίχελ μετά από παρουσία δύο ημέρων στη Γαλλία, όπου είχε επαφές με τους ανθρώπους της Ρεν για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε.

Μαζί του ο Σλοβάκος Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν θα «κουβαλάει» το οριστικό «ναι» της γαλλικής ομάδας, παρότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ. Οι επαφές με τη Ρεν βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και στην Τούμπα ελπίζουν βάσιμα πως στις επόμενες 2-3 ημέρες θα υπάρξουν τα… ευχάριστα.

Ο ΠΑΟΚ πάντως έχει ως «σύμμαχο» τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που πιέζει τη Ρεν να τον παραχωρήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως φαίνεται πως στη Ρεν προσπαθούν να κερδίσουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν για να βρουν τον αντικαταστάτη του Ενρίκε.

Αυτό, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να ανησυχεί τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του να είναι αισιόδοξοι για ένα… αίσιο τέλος. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags