Facebook Pixel «Χέρι – χέρι» πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!
| 2017-01-18 20:09:00

«Χέρι – χέρι» πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!

«Χέρι – χέρι» πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι για την παραμονή ανάμεσα στην Βέροια και την Λάρισα. Ο Ικάουνιεκς άνοιξε το σκορ για την ΑΕΛ με τακουνάκι στο 45’, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με εκπληκτικό φάουλ του Σαρπόνγκ στο 69’.

Με την ισοπαλία αυτή η Βέροια έφτασε τους 12 βαθμούς, ξέφυγε από τον τελευταίο Ηρακλή που έχασε και έμεινε στους 7, ενώ έπιασε τον Λεβαδειακό που έχει επίσης 12 και αύριο αγωνίζεται στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Η Λάρισα από την πλευρά της έφτασε τους 14 βαθμούς και πήρε μικρή ανάσα.

Από ένα ημίχρονο και έναν βαθμό…

Παρά τη δυνατή βροχή, οι παίκτες των δύο ομάδων προσπάθησαν από τα πρώτα λεπτά να παίξουν ποδόσφαιρο, αφού αμφότεροι… καίγονταν για τη νίκη. Η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της, ενώ έχασε και σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 19ο λεπτό ο Καντιμοίρης είπε «όχι» στο σουτ του Ντέλετιτς, ενώ ο ίδιος παίκτης δεν κατάφερε να σκοράρει από καλή θέση δύο λεπτά αργότερα.

Η Λάρισα πάντως δεν πτοήθηκε, συνέχισε να πιέζει και τελικά δικαιώθηκε, καθώς στο 45ο λεπτό ήρθε το 0-1! Ο Καλί έκανε κακό διώξιμο, ο Ντοντό επωφελήθηκε και γύρισε στον Ικάουνιεκς, ο οποίος με τακουνάκι (!) από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στην ΑΕΛ!

Η εικόνα όμως του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετική, καθώς η Βέροια παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, βγήκε μπροστά και κυνήγησε, τουλάχιστον, την ισοφάριση, καθώς σε περίπτωση ήττας, θα έμενε πολύ πίσω στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι στο 55’ απείλησαν με το σουτ του Μίλιεβιτς εντός περιοχής, ενώ στο 69’ έγραψαν το 1-1. Ο Σαρπόνγκ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας και… σφράγισε την ισοπαλία. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, παρά την διάθεση των ομάδων στο τελευταίο εικοσάλεπτο, να κυνηγήσουν κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags