Facebook Pixel Ο κορυφαίος που «κουνάει μαντήλι» λόγω Ίβιτς και ο βασικός που θα "φάει" πάγκο-Αυτός είναι παικταράς!
| 2017-01-19 21:22:00

Ο κορυφαίος που «κουνάει μαντήλι» λόγω Ίβιτς και ο βασικός που θα "φάει" πάγκο-Αυτός είναι παικταράς!

Ο κορυφαίος που «κουνάει μαντήλι» λόγω Ίβιτς και ο βασικός που θα "φάει" πάγκο-Αυτός είναι παικταράς!

Ο Ίβιτς που δεν αλλάζει άποψη με τίποτα, διώχνει από την Τούμπα έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ενώ άλλο ένα αστέρι του Δικεφάλου, ετοιμάζεται να μείνει εκτός 11αδας.

Μπορεί το 3-0, με τα δύο γκολ μετά το 60’, να μην αποτυπώνει ακριβώς την εικόνα του ματς, ωστόσο ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε κόντρα στον Λεβαδειακό μία από τις εύκολες φετινές του νίκες. Οι Θεσσαλονικείς δεν έπιασαν το top της επίδοσής τους, ωστόσο ήταν αδύνατον να απειληθούν από την χειρότερη ομάδα που πέρασε από την Τούμπα και η οποία έπαιζε με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να έχει σε μεγάλη μέρα τον Μπίσεσβαρ, ο οποίος απέδειξε και σήμερα πως έχει τρομερή ποιότητα, όμως υστερεί σε φυσική κατάσταση και για αυτό δεν μπορεί να έχει συνέχεια, με αποτέλεσμα η απόδοσή του να μην είναι σταθερή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ο Ολλανδός είναι το 10αρι που θέλει ο Ίβιτς, είναι παικταράς, ωστόσο αν δεν αποφασίσει να δουλέψει σκληρά και να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα, τότε ο προπονητής του δεν μπορεί να τον εμπιστευτεί και να του δώσει την φανέλα στο σπίτι.

Φυσικά, αυτός που έχει πάρει την φανέλα στο σπίτι είναι ο Μάτος, η καλύτερη μεταγραφή του καλοκαιριού στην Ελλάδα, ο οποίος και σήμερα βρήκε δίχτυα και έγινε ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, εξέλιξη που θα έπρεπε να πεισμώσει τον Αθανασιάδη. Ο Έλληνας στράικερ δεν κατάφερε ούτε σήμερα να ανοίξει λογαριασμό στην φετινή Σούπερ Λιγκ, καθώς δημιούργησε ελάχιστες ευκαιρίες και στη μία μεγάλη που είχε, ο αντίπαλος πορτιέρο του είπε «όχι» στην κεφαλιά του, σε μία φάση που κατέληξε με τον Φακούντο Περέιρα να σκοράρει και να κάνει το 3-0.

Ο «Φανούρης», όπως τον είχε βαφτίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης, μπήκε ως αλλαγή, αποθεώθηκε από τον κόσμο που ήταν στην Τούμπα και με τα δύο γκολ που σημείωσε, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ίβιτς, ο οποίος δεν τον υπολογίζει για βασικό (και τον... έκραξε και σήμερα στη συνέντευξη Τύπου!!!). Ο Αργεντινός θέλει να παίζει, γνωρίζει πως έχει την ποιότητα για να ξεκινάει βασικός, ωστόσο επειδή καταλαβαίνει ότι ο Σέρβος κόουτς δεν τον «πιστεύει», έχει αποφασίσει να αποχωρήσει και ήδη ψάχνεται μέσω του μάνατζερ του για νέα ομάδα!

Έτσι λοιπόν, αυτός που θα… τραβήξει το κουπί στην επίθεση στα επόμενα ματς για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο νεοαποκτηθείς Πρίγιοβιτς, ο οποίος θα πάρει χρόνο συμμετοχής από το επόμενο κιόλας ματς, ενώ σιγά – σιγά θα κερδίσει και τον χώρο του στον βασικό σχήμα, αφήνοντας στον πάγκο τον Κλάους, ο οποίος επιμένει να είναι «τσακωμένος» με το γκολ…


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags