Facebook Pixel Στα κάγκελα ΠΑΟΚτσήδες με την απόφαση του Ίβιτς – Να γιατί, όμως, ξενέρωσε για τα καλά τους φιλάθλους
| 2017-01-29 13:15:00

Στα κάγκελα ΠΑΟΚτσήδες με την απόφαση του Ίβιτς – Να γιατί, όμως, ξενέρωσε για τα καλά τους φιλάθλους

Στα κάγκελα ΠΑΟΚτσήδες με την απόφαση του Ίβιτς – Να γιατί, όμως, ξενέρωσε για τα καλά τους φιλάθλους

Πώς ο προπονητής του Δικεφάλου κατάφερε να χαλάσει τη διάθεση της κερκίδας του ΠΑΟΚ και ποιος ήταν ο σοβαρός λόγος που τον ανάγκασε να το κάνει; Ο Σκύλος μύρισε τα πάντα...

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα ήθελαν πολύ να τον δουν σήμερα να αγωνίζεται στο Αγρίνιο, όμως ο Βλάνταν Ίβιτς είχε αντίθετη άποψη!

Ο λόγος για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, τον οποίο ο Ίβιτς "έκοψε" από την αποστολή που ταξίδεψε στο Αγρίνιο για το σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Όμως, η αλήθεια είναι πως ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είχε και …πολλές επιλογές.

Κι αυτό γιατί ο 26χρονος επιθετικός βρίσκεται αρκετά πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης, αποτέλεσμα της αγωνιστικής απραξίας του τον τελευταίο μήνα. Αυτό, φάνηκε και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό την Πέμπτη, με τον Πρίγιοβιτς να είναι αρκετά "βαρύς" παρά το ότι είχε διάθεση να ξεχωρίσει στο ντεμπούτο του!

Από την ημέρα που ξεκίνησε προπονήσεις με τον Δικέφαλο του Βορρά, ο πρώην φορ της Λέγκια Βαρσοβίας ακολουθεί ειδικό ατομικό πρόγραμμα ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να βρίσκεται σε φουλ φόρμα, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα σε δέκα ημέρες!

Το γκολ που πέτυχε πάντως στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, έστω και αν αυτό επιτεύχθηκε από την άσπρη βούλα, ήταν κάτι που ο Πρίγιοβιτς το ήθελε πολύ! Γι΄ αυτό με το που ο διαιτητής Κιοτζένης υπέδειξε το πέναλτι, ο Σέρβος επιθετικός έτρεξε να πάρει την μπάλα στα χέρια του και δευτερόλεπτα αργότερα ζήτησε από τον Πέλκα να …κάνει πίσω!

Μετά το σημερινό παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Τετάρτη τη Λάρισα. Είναι σίγουρο πως ο Ίβιτς δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Πρίγιοβιτς στη βασική ενδεκάδα, όμως δεν είναι απίθανο να τον πάρει αυτή τη φορά στην αποστολή και να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όσο και να θέλει όμως ο Σέρβος προπονητής να …εκμεταλλευτεί τον συμπατριώτη του για να δώσει άλλα στοιχεία στην επίθεση του Δικεφάλου του Βορρά, δεν πρόκειται να …βιαστεί.

Το τελευταίο που θέλει ο Ίβιτς είναι να υπάρξει κάποιος τραυματισμός του Πρίγιοβιτς, που από τη δική του πλευρά κάνει ό,τι μπορεί στις προπονήσεις για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Πριν έρθει στην Τούμπα άλλωστε, ο 26χρονος σέντερ φορ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Λέγκια στο εντός έδρας παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 7 Δεκεμβρίου 2016, στο οποίο οι Πολωνοί κέρδισαν με 1-0 με γκολ του Γκιγιέρμε ύστερα από ασίστ του Πρίγιοβιτς.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags