Facebook Pixel Τρομερή αποκάλυψη Σίλβα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!
| 2017-02-04 19:31:00

Τρομερή αποκάλυψη Σίλβα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Τρομερή αποκάλυψη Σίλβα για Μαρινάκη και Ολυμπιακό!

Σε μια φοβερή αποκάλυψη για την εποχή που βρισκόταν στον Ολυμπιακό προχώρησε ο Μάρκο Σίλβα, που πριν λίγες ημέρες υπέγραψε στην αγγλική Χαλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα «noticiasaominuto.com» και τόνισε ότι θα επέστρεφε άνετα στον Ολυμπιακό, αν ήταν στο χέρι του, ενώ αποκάλυψε ότι μετά το μεγάλο διπλό επί της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης του εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι.

"Είμαι υπερήφανος γι’ αυτά που κατάφερα στην Ελλάδα. Αγάπησα το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό, που είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και έχω αφήσει πολλούς φίλους εκεί. Η Αθήνα είναι μία πόλη που σε υποδέχεται ωραία. Μετά, θα πρέπει να πηγαίνεις από νίκη σε νίκη. Με την ομάδα αυτή πετύχαμε πολλά και αφήσαμε το δικό μας σημάδι.

Σπάσαμε πολλά ρεκόρ, κάναμε καλή πορεία στο Champions League, όπου πετύχαμε μία τεράστια εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Άρσεναλ και ήρθε ο πρόεδρος και μου είπε πως δεν είχε νιώσει ποτέ έτσι. Αν εξαρτιόταν από εμένα, θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό!", δήλωσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags