Facebook Pixel Εξελίξεις με Τζεντίλε στον ΠΑΟ! Τι έκανε ο Πασκουάλ και η κίνηση του Ιταλού μετά τον Ολυμπιακό
| 2017-02-04 22:30:00

Εξελίξεις με Τζεντίλε στον ΠΑΟ! Τι έκανε ο Πασκουάλ και η κίνηση του Ιταλού μετά τον Ολυμπιακό

Εξελίξεις με Τζεντίλε στον ΠΑΟ! Τι έκανε ο Πασκουάλ και η κίνηση του Ιταλού μετά τον Ολυμπιακό

«Ψάχνονται» στο Τριφύλλι για να μη εξελιχθεί σε… φιάσκο η μεγάλη μεταγραφή τους. Ποιο το πλάνο του Καταλανού κόουτς και τι συνέβη μετά το ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

H εν Ελλάδι καριέρα του Αλεσάντρο Τζεντίλε σε καμία περίπτωση δεν έχει ξεκινήσει όπως θα ονειρευόταν ο ίδιος, αλλά ούτε και όπως ανέμεναν οι φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με την απόκτησή του.

Ο Ιταλός έχει πάρει αρκετές ευκαιρίες από τον Τσάβι Πασκουάλ που τον έφερε στην ομάδα μιας και τον είχε σε πολύ μεγάλη εκτίμηση από τότε που βρισκόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Παρ’ όλα αυτά, ο Τζεντίλε δείχνει να βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και αδυνατεί να βρει τα πατήματά του μέχρι στιγμής.

Ως αποτέλεσμα, ακόμα και ο Καταλανός τεχνικός δεν έχει την πολυτέλεια να τον περιμένει να βρει ρυθμό όσο οι αναμετρήσεις αποκτούν μεγάλη κρισιμότητα. Έτσι, στα τελευταία ματς με Ολυμπιακό και Γαλατασαράι, ο Ιταλός έχει αγωνιστεί ελάχιστα, αφού ο Πασκουάλ του έδωσε κάποια λεπτά στην αρχή των αγώνων, ωστόσο όταν είδε πως πάλι δεν… τράβαγε, τον αντικατέστησε και στη συνέχεια τον «πάρκαρε» στον πάγκο.

Όσο για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, έδειξαν από την αρχή διάθεση να τον στηρίξουν, αλλά ορισμένοι έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τζεντίλε δέχθηκε διαδικτυακή «επίθεση» από έναν φίλο του Τριφυλλιού, ο οποίος τον ρωτούσε εάν γνωρίζει σε τι σύλλογο αγωνίζεται και τον καλούσε να ρωτήσει τον πατέρα του για να καταλάβει!

Πάντως, το θετικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει… χάσει την μπάλα από την όλη κατάσταση και αντιμετωπίζει τα πράγματα ψύχραιμα. Είναι καλό σημάδι το ότι δεν έχασε τον έλεγχο από την προαναφερθείσα επίθεση απαντώντας ειρωνικά μεν, με ήρεμο τρόπο δε στον οπαδό που τον κατηγόρησε.

Επίσης, ο Τζεντίλε έχει αντιληφθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κάνει την καριέρα που μπορεί βάσει του ταλέντου του και δουλεύει εντατικά για να επανέλθει σε καλή κατάσταση. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ο Ιταλός δεν πανηγύρισε, αλλά παρέμεινε μόνος του στο παρκέ για να κάνει ατομική προπόνηση στο σουτ του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έλληνας ο διάδοχος Σπανούλη, θυμίζει Διαμαντίδη - Θα κοιμούνται ήσυχοι για χρόνια στο Λιμάνι!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags