Facebook Pixel Μέχρι και ο Λουτσέσκου θαύμασε το γκολ του Πρίγιοβιτς!
| 2017-02-09 23:10:00

Μέχρι και ο Λουτσέσκου θαύμασε το γκολ του Πρίγιοβιτς!

Μέχρι και ο Λουτσέσκου θαύμασε το γκολ του Πρίγιοβιτς!

Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της Ξάνθης για το φανταστικό τέρμα του Σέρβου.

Στην γκολάρα του Πρίγιοβιτς που έκρινε την αναμέτρηση με την Ξάνθη στάθηκε ο τεχνικός των Ακριτών, Ραζβάν Λουτσέσκου στο πρώτο του σχόλιο μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος χαρακτήρισε την εκτέλεση του Σέρβου επιθετικού «εντυπωσιακή», ενώ τόνισε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, κατά τα άλλα ήταν ένα καλό παιχνίδι. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα και όπως είναι φυσιολογικό δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ εναντίον μας. Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση και κλείσαμε τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μοναδικό λάθος της άμυνάς μας στην επανάληψη τους έδωσε την ευκαιρία να σκοράρουν.

Ήταν ένα φανταστικό γκολ του επιθετικού τους, μια εντυπωσιακή εκτέλεση, αυτό είναι το σημείο που πιστεύω ότι έκανε τη διαφορά απόψε: η ατομική ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών των αντιπάλων μας. Σχετικά με τον επαναληπτικό, όλα είναι πιθανά, θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας»


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags