Facebook Pixel Χαμός στη Βέροια! Την... έπεσαν στον διαιτητή και «πιάστηκαν» στα χέρια παίκτες του Πανιωνίου (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-11 19:29:00

Χαμός στη Βέροια! Την... έπεσαν στον διαιτητή και «πιάστηκαν» στα χέρια παίκτες του Πανιωνίου (ΦΩΤΟ)

Χαμός στη Βέροια! Την... έπεσαν στον διαιτητή και «πιάστηκαν» στα χέρια παίκτες του Πανιωνίου (ΦΩΤΟ)

Ένταση προκλήθηκε με ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, στην αναμέτρηση στη Βέροια, από την οποία οι Νεοσμυρνιώτες έφυγαν νικητές με 1-0. Η φάση, που τους έβγαλε από τα ρούχα τους, τούς έκανε να τα βάλουν με τον ρέφερι του παιχνιδιού.

Ένα αρνητικό περιστατικό συνέβη στον αγώνα Βέροια-Πανιώνιος. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Σοτζέι Μασούντ και ο Παναγιώτης Κόρμπος κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή Φωτιάδη. Ύστερα από μία λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στο 22', ο Ιρανός (ο οποίος ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα και τον έβγαλαν κακώς εκτός θέσης) και ενώ το σκορ ήταν 0-1, πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή με συνήγορο τον Έλληνα συμπαίκτη του!

Ο τελευταίος εξέφρασε σε εντονότερο τρόπο τα παράπονά του και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Τότε ο Κόρμπος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του διαιτητή. Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM, η κίνηση έγινε άθελλά του. Πήγε να απομακρύνει τον Μασούντ ώστε, για να τον προστατέψει, καθώς μόλις είχε δεχθεί κίτρινη. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τα έβαλε και με τον συμπαίκτη του. Κινήθηκε απειλητικά και προς την πλευρά του Κόρμπου, του «κόλλησε» και με χειρονομία του έδειξε προς πρέπει αν σωπάσει. Μετά αμέσως τα βρήκαν και αγκαλιάστηκαν. Αυτό  είναι το ποδόσφαιρο! Ενώνει, δεν χωρίζει τους ανθρώπους.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags