Facebook Pixel Ο Κόρμπος απάντησε για το «ξύλο» με τον συμπαίκτη του! (ΦΩΤΟ)
| 2017-02-11 21:14:00

Ο Κόρμπος απάντησε για το «ξύλο» με τον συμπαίκτη του! (ΦΩΤΟ)

Ο Κόρμπος απάντησε για το «ξύλο» με τον συμπαίκτη του! (ΦΩΤΟ)

Με τον δικό του καυστικό τρόπο απάντησε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου για τον διαπληκτισμό με συμπαίκτη του στη Βέροια.

Όπως σας ενημέρωσε ο SportDog, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Σοτζέι Μασούντ και ο Παναγιώτης Κόρμπος κινήθηκαν απειλητικά προς τον διαιτητή Φωτιάδη. Ύστερα από μία λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ στο 22', ο Ιρανός (ο οποίος ξεκίνησε πίσω από τη σέντρα και τον έβγαλαν κακώς εκτός θέσης) και ενώ το σκορ ήταν 0-1, πήγε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή με συνήγορο τον Έλληνα συμπαίκτη του!

Ο τελευταίος εξέφρασε σε εντονότερο τρόπο τα παράπονά του και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Τότε ο Κόρμπος φέρεται να κινήθηκε απειλητικά εναντίον του διαιτητή. Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM, η κίνηση έγινε άθελλά του. Πήγε να απομακρύνει τον Μασούντ ώστε, για να τον προστατέψει, καθώς μόλις είχε δεχθεί κίτρινη. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τα έβαλε και με τον συμπαίκτη του. Κινήθηκε απειλητικά και προς την πλευρά του Κόρμπου, του «κόλλησε» και με χειρονομία του έδειξε προς πρέπει αν σωπάσει. Μετά αμέσως τα βρήκαν και αγκαλιάστηκαν.

Ο Κόρμπος απάντησε μέσω Facebook για το περιστατικό. Σε ανάρτησή του, ο 31χρονος χαφ τόνισε ότι οι «κυανέρυθροι» είναι μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια, αλλά και ότι ο Ιρανός είναι αδερφός του και πως οι δυο τους είναι μια γροθιά, κάτι που φάνηκε, όταν αγκαλιάστηκαν στο τέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags