Facebook Pixel Πρωτοφανής επίθεση από... πρώην στον ΠΑΟ: "Καταστροφή και εξόντωση...” - Ποιος ο ρόλος του Λέτο!!!
| 2017-02-14 20:05:00

Πρωτοφανής επίθεση από... πρώην στον ΠΑΟ: "Καταστροφή και εξόντωση...” - Ποιος ο ρόλος του Λέτο!!!

Πρωτοφανής επίθεση από... πρώην στον ΠΑΟ: "Καταστροφή και εξόντωση...” - Ποιος ο ρόλος του Λέτο!!!

Απίστευτη επίθεση από ποδοσφαιριστή που φόρεσε πρόσφατα τη φανέλα του Παναθηναϊκού, με την υπόθεση να ζεματάει κυριολεκτικά για το τριφύλλι. Κλικ στο sportdog.

Με τον δικηγόρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Κάρμη, να σχολιάζει μεταξύ άλλων στη χθεσινή αγόρευσή του, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ “ήρθε εδώ, τα άρπαξε και έφυγε και μας εκβιάζει αυτή την στιγμή. Ήρθε και από τα 45 παιχνίδια του πρώτου χρόνου έπαιξε τα 17. Έπρεπε να κλείσουμε αυτή την ιστορία για να είμαστε συνεπείς απέναντι στην UEFA. Θέλαμε να κλείσουμε με κάθε τρόπο την πληγή του συμβολαίου Εσιέν, ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε ως δήθεν μεγάλος και τρανός και δεν προσέφερε τίποτα στον Παναθηναϊκό και δεν αντέχαμε να τον έχουμε να κάθεται και να πληρώνεται και να του πληρώσουμε και τον επόμενο χρόνο. Γι' αυτό βρεθήκαμε στην ανάγκη να συμφωνήσουμε με αυτούς τους όρους με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να έρθουμε στο δικαστήριο, να ζητήσουμε να προσαρμοστεί η συμφωνία”, μόνο… βελούδινο διαζύγιο δεν το λες.

Ο SportDog συνέχισε σήμερα να ψάχνει το θέμα που από χθες κιόλας πήρε διαστάσεις σε όλα τα ΜΜΕ. Η πλευρά του παίκτη πάντως υποστηρίζει ότι η όλη ιστορία "υποκινείται" από το γεγονός ότι ο σύλλογος δεν έχει πληρώσει τον Γκανέζο ποδοσφαιριστή και όπως χαρακτηριστικά λέγεται από πηγή που δεν ήθελε να μιλήσει επωνύμως "πώς να το κάνει, όταν δαπανήθηκαν 700.000 ευρώ για τον Κουρμπέλη, όπως ακούστηκε χαρακτηριστικά»!

Ο Γκανέζος τονίζει σε κάθε ευκαιρία πως έχει δείξει καλή διάθεση όλο αυτό το διάστημα που η υπόθεση "σέρνεται" και ήδη έχει έρθει σε διακανονισμό δύο φορές για τα χρήματα που του οφείλει η πράσινη ΠΑΕ. Μάλιστα, από το περιβάλλον του σημειώνεται πως πρόκειται για δεδουλευμένα χρήματα και όχι για αποζημίωση. Οι πράσινοι όμως "δεν έχουν σεβαστεί τις δύο ρυθμίσεις που έχουν γίνει, παρότι και παλιότερα είχε μείνει απλήρωτος ο παίκτης για 6 μήνες"!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η πλευρά του Εσιέν, "από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2016, ο Γκανέζος δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ, ενώ γενικότερα χαρακτηρίζει καταστροφική την παρουσία του στον Παναθηναϊκού, δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει βρει ομάδα για να παίξει"!

Για αυτό και δεν θεωρούν τυχαία τα "συκοφαντικά σχόλια", σύμφωνα με τα οποία "ο Γκανέζος ήρθε για να αρπάξει τα λεφτά του Παναθηναϊκού, παρίστανε τον τραυματία και προσπάθησε να εξοντώσει οικονομικά τον σύλλογο". Το περιβάλλον Εσιέν μάλιστα, θεωρεί πως συνέβη το ακριβώς αντίθετο και "ο Παναθηναϊκός εξόντωσε τον Εσιέν με τη δυσφήμιση προς το πρόσωπό του".

Κερασάκι σε όλα αυτά, σύμφωνα με την πλευρά του Εσιέν, είναι ότι "δεν υπήρχε μάρτυρας για να καταθέσει υπέρ του Παναθηναϊκού χθες και η ομάδα επιστράτευεσε τον δικηγόρο της να λειτουργήσει ως μάρτυρας".

Τι υποστηρίζει ο Παναθηναϊκός

Φυσικά ζητήσαμε και την άποψη της πλευράς του Παναθηναϊκού για το θέμα, που κυριάρχησε σε μεγάλο βαθμό σήμερα στο "πράσινο" ρεπορτάζ. Από το Τριφύλλι μας είπαν ότι μένουν στην αγόρευση που έκανε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Σε καμιά περίπτωση, μάλιστα, δεν επιθυμούν να σηκώσουν τους τόνους γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, αν και όπως υποστηρίζουν τους προκάλεσε αλγεινή εντύπωση η φράση της δικηγόρου του Εσιέν, όταν ακούστηκε ότι “η ζωή δεν τελειώνει στον Εσιέν"...

Ίσως επειδή το ίδιο δικηγορικό γραφείο συνεργάζεται με τον Σεμπάστιαν Λέτο και μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει επαφή για την ανανέωση στο συμβόλαιό του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags