Facebook Pixel Κώστα, είσαι αλάνι - Τρομερό αυτό που έκανε ο Μήτρογλου με την εξωπραγματική πρόταση των Κινέζων!
| 2017-02-21 11:46:00

Κώστα, είσαι αλάνι - Τρομερό αυτό που έκανε ο Μήτρογλου με την εξωπραγματική πρόταση των Κινέζων!

Κώστα, είσαι αλάνι - Τρομερό αυτό που έκανε ο Μήτρογλου με την εξωπραγματική πρόταση των Κινέζων!

Ένα μεγάλο respect στον Κώστα Μήτρογλου! Η Μπενφίκα δέχτηκε τρελή πρόταση για τον Έλληνα διεθνή από την Κίνα και αυτός...

...αρνήθηκε! Η τελευταία... μόδα που θέλει διάφορες κινεζικές ομάδες να προσφέρουν γη και ύδωρ σε αστέρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο έφτασε μέχρι και στην Μπενφίκα και στον Κώστα Μήτρογλου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Τιαντζίν Κουανγιάν κατέθεσε πρόταση στους "αετούς" ύψους 45 εκ. ευρώ, όσο δηλαδή είναι η ρήτρα του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα της πορτογαλίας και όλα συνηγορούσαν ότι θα έχουμε την μετακίνηση - σοκ.

Κι αυτό γιατί η Μπενφίκα δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο, εφόσον η Kινέζοι έδιναν το ποσό της ρήτρας του παίκτη. Όλα, λοιπόν, ήταν στα χέρια του Μήτρογλου, ο οποίος απάντησε. Και απάντησε, μάγκικα!

Ο 28χρονος που βγάζει μάτια φέτος με την φανέλα των "αετών" αρνήθηκε την πρόταση της Τιαντζίν, η οποία έφτανε τα 8 εκ. ευρώ τον χρόνο, χρήματα πενταπλάσια από αυτά που παίρνει στην Μπενφίκα!

Κι όμως, ο διεθνής φορ δεν δελεάστηκε από το "χρυσάφι" των Κινέζων, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι όποιος έχει φιλοδοξίες και στόχους, δεν πάει να αγωνιστεί στην Κίνα, ιδιαίτερα σε μια τέτοια ηλικία, που είναι η πιο ώριμη ποδοσφαιρικά.

Οι Kινέζοι αναμένεται να μείνουν στη Λισαβόνα μέχρι τις 28 Φλεβάρη προκειμένου να παλέψουν την υπόθεση του Μήτρογλου, ωστόσο δύσκολα φαίνεται να αλλάζει άποψη ο Έλληνας επιθετικός.

Πάντως, η αλήθεια είναι άλλη στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, καθώς ναι μεν ο Μητρογκόλ αρνήθηκε τα 8 μύρια, αλλά για τα 45 που γίνεται λόγος από πλευράς Κινέζων, δεν ισχύουν.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί ο SportDog θα επανέλθει με αναλυτικό ρεπορτάζ επί του θέματος...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags