Facebook Pixel Τρομερή ατάκα Ανσαριφάρντ: "Όλοι γελούσαν όταν..." - Τι είπε για Ολυμπιακό και Ιντέγε!
| 2017-02-27 11:58:00

Τρομερή ατάκα Ανσαριφάρντ: "Όλοι γελούσαν όταν..." - Τι είπε για Ολυμπιακό και Ιντέγε!

Τρομερή ατάκα Ανσαριφάρντ: "Όλοι γελούσαν όταν..." - Τι είπε για Ολυμπιακό και Ιντέγε!

Για την απόφασή του να συνεχίσει στην Ελλάδα μίλησε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ εκστoμίζοντας φοβερή ατάκα. Δήλωση και για Ολυμπιακό!

Ο Ιρανός επιθετικός έδωσε συνέντευξη σε Μέσα της χώρας του, αναφερόμενος στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο, αλλά και στην μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους.

«Στην Οσασούνα δεν πέρασα καλά. Είχα προτάσεις δισεκατομμυρίων ριάλ από το Ιράν, αλλά επέλεξα να μην επιστρέψω και να μείνω στην Ευρώπη. Όταν πήγα στον Πανιώνιο, πολλοί φίλοι μου και συμπαίκτες μου στην Εθνική γελούσαν, αλλά είχα την βοήθεια του ατζέντη μου και τώρα όχι μόνο δεν το μετανιώνω, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος που τον άκουσα», ανέφερε ο 26χρονος και πρόσθεσε:

«Από την πρώτη μέρα που πήγα στην Οσασούνα πριν από δυόμισι χρόνια, το ρύζι και τα γλυκά αφαιρέθηκαν από την διατροφή μου και είδα από την αρχή τη διαφορά. Ένιωσα ότι έχανα βάρος και λίπος και ήμουν ελαφρύτερος στην προπόνηση. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε οι ποδοσφαιριστές είναι αυτό της διατροφής. Τρώγαμε λιπαρά και γευστικά φαγητά που στην Ευρώπη δεν υπάρχουν. Εδώ τρώμε ψητά και κάτι που ...αποκαλείται ρύζι. Το δείπνο είναι ελαφρύ, σαλάτα ή σούπα. Πηγαίνω για ύπνο ελαφρύς. Αλλά τρώω γερό πρωινό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό».

«Ήρθα σε επαφή με τον γυμναστή της Εθνικής Ελλάδας. Όλα ήταν υπό την εποπτεία του, διατροφή και άσκηση, δεν έκανα τίποτα χωρίς την άδειά του. Σύμφωνα με το συμβόλαιο το κόστος ήταν βαρύ για μένα, αλλά δεν με πείραξε που δούλεψα με αυτόν τον προπονητή. Κέρδισα τα λεφτά αργότερα. Από την πρώτη μέρα στον Πανιώνιο διπλασίασα την προσπάθειά μου. Το κίνητρό μου στην προπόνηση ήταν μεγαλύτερο από ποτέ άλλοτε. Τολμώ να πω ότι η πίεση στην προπόνηση ήταν μεγαλύτερη από παιχνίδια στο ιρανικό πρωτάθλημα. Μερικές φορές ήταν τόσο σκληρή που αντί να πάω σπίτι προτιμούσα να κοιμάμαι στα αποδυτήρια!», αναφέρει ο Ανσαριφάρντ, που έπειτα από έξι μήνες, όταν επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής του, εξέπληξε όσους γελούσαν με την επιλογή του να συνεχίσει στην Ελλάδα.

Έπειτα, ήρθε η μετακόμιση στον Ολυμπιακό, όπου μετά την παραχώρηση του Μπράουν Ιντέγε κλήθηκε να παίξει βασικός στη ρεβάνς με την Οσμάνλισπορ, όπου σημείωσε δύο τέρματα: «Πριν από ενάμιση μήνα δεν είχα ιδέα ότι θα ήμουν εδώ τώρα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να πάω στον Ολυμπιακό, αλλά ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είχα εύκολο έργο, έπρεπε να προπονηθώ και να περιμένω την ευκαιρία μου. Στην αρχή ήμουν στον πάγκο, αλλά με την Οσμανλίσπορ μου δόθηκε η ευκαιρία και την εκμεταλλεύτηκα. Ο Ολυμπιακός πούλησε τον Ιντέγε σε μία κινεζική ομάδα και οι οπαδοί δεν ένιωθαν καλά με το γεγονός ότι έπρεπε να αποχωριστούν τον πρώτο σκόρερ της ομάδας. Το ματς με την Οσμανλίσπορ δεν ήταν εύκολο σίγουρα. Η ατμόσφαιρα ήταν καυτή υπέρ των γηπεδούχων. Μετά το 0-0 στο πρώτο ματς έπρεπε να σκοράρουμε. Όμως δεν είχα άγχος, ήμουν σίγουρος για τον εαυτό μου και σκόραρα δύο φορές. Οι φίλοι μου μου είπαν ότι οι εφημερίδες στην Αθήνα με αποκάλεσαν ''Πέρση Πρίγκιπα''».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags