Facebook Pixel Τους έβγαλε το καπέλο! Είδατε τι είπε ο Χιμένεθ για Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα και Γαλανόπουλο; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-02-27 12:52:00

Τους έβγαλε το καπέλο! Είδατε τι είπε ο Χιμένεθ για Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα και Γαλανόπουλο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τους έβγαλε το καπέλο! Είδατε τι είπε ο Χιμένεθ για Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα και Γαλανόπουλο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ΑΕΚ νίκησε εύκολα την ΑΕΛ με 3-0 και ο Μανόλο Χιμένεθ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα, που αγωνίστηκαν μετά από καιρό, αλλά και για τους Γαλανόπουλο, Μπακάκη και Βάργκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιμένεθ στο AEK TV:

Για τη νίκη της ΑΕΚ επί της ΑΕΛ: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος γιατί η ομάδα μπόρεσε και απέδωσε μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού και από τους παίκτες που έλειπαν πολύ καιρό. Σίγουρα η ομάδα δεν είχε την απόλυτη συγκέντρωση, αλλά ο τρόπος που μπήκαμε και διαχειριστήκαμε αυτή τη νίκη με αφήνει ικανοποιημένο».

Για την καλή ισορροπία της ΑΕΚ μεταξύ άμυνας και επίθεσης: «Σίγουρα το θετικό είναι να μην δέχεσαι γκολ και να μπορείς να σκοράρεις. Να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο παθητικό και το ενεργητικό της ομάδας. Είμαι χαρούμενος για τους βαθμούς που έχουμε πάρει και πιστεύω πως θα συνεχίσουμε το ίδιο».

Για τη δυναμική επανεμφάνιση για Τσιγκρίνσκι και Αλμέιδα: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος για τους παίκτες που είχαν πολύ καιρό να παίξουν. Τόσο για τον Αλμέιδα, όσο και για τον Τσιγκρίνσκι, γιατί δυστυχώς όταν κάποιος είναι τραυματίας ο ίδιος δεν αισθάνεται καλά και είναι σημαντικό την πρώτη μέρα που επανέρχεται να τα πηγαίνει πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος επίσης από τον Γαλανόπουλο, τον Βάργκας, τον Μπακάκη που δυστυχώς τραυματίστηκε και γενικά από όλο το σύνολο».

Για τη ρεβάνς με τον Πλατανιά για το Κύπελλο: «Αν νικήσουμε τον Πλατανιά περνάμε στον επόμενο γύρο. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι, αλλά το σημαντικό είναι να τα καταφέρουμε». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags