Facebook Pixel Τεράστια επιβεβαίωση SportDog για την μεταγραφή Μπεργκ στην Κίνα!
| 2017-03-01 10:15:00

Τεράστια επιβεβαίωση SportDog για την μεταγραφή Μπεργκ στην Κίνα!

Τεράστια επιβεβαίωση SportDog για την μεταγραφή Μπεργκ στην Κίνα!

Μια είδηση που ήρθε να επιβεβαίωσει απόλυτα το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Σκύλου πριν μερικές ημέρες...

Η... μόδα της Κίνας έφτασε μέχρι και τον Παναθηναϊκό και τον Μάρκους Μπεργκ, ωστόσο οι Πράσινοι αρνήθηκαν πρόταση για τον Σουηδό, όπως ακριβώς σας είχαμε μεταφέρει στο ρεπορτάζ που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό δημοσίευμα της "Goal", οι Κινέζοι ήρθαν ξανά για τον Σουηδό επιθετικό και συγκεκριμένα η Γκουοάν Πεκίνου, καταθέτοντας πρόταση 7 εκ. ευρώ!

Παρόλα αυτά, το "τριφύλλι" αρνήθηκε, αν και αργότερα έγινε γνωστό ότι η κινεζική ομάδα μπορεί να επανέλθει με νέα επίσημη πρόταση, πιθανόταρα μεγαλύτερη. 

Τελικά, η αρνητική στάση των Πράσινων οδήγησε την Γκουοάν να προχωρήσει στην απόκτηση του Σοριάνο από την Σάλτσμπουργκ έναντι του ποσού των 10 εκ. ευρώ, συν 2, αν συμπληρώσει 40 συμμετοχές στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Κάτι που σημαίνει ότι η Γκουοάν ίσως να έδινε αυτά τα χρήματα και για τον Μπεργκ, παρόλο που ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα έλεγε το "ναι" για λόγους που έχουν να κάνουν με τα ποσοστά στο συμβόλαιο του παίκτη, αλλά και με το επικοινωνιακό κομμάτι, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags