Facebook Pixel Η ατάκα του Μπεργκ για τον κόσμο
| 2017-03-05 09:53:00

Η ατάκα του Μπεργκ για τον κόσμο

Η ατάκα του Μπεργκ για τον κόσμο

Ο Σουηδός φορ μίλησε μετά τη νίκη με 5-0 επί της Βέροιας και αναφέρθηκε και στην απουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού από το γήπεδο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού στη NOVA:

"Νομίζω ότι εμείς το κάναμε εύκολο το ματς, παίζοντας καλά, πιέζοντας ψηλά και νομίζω ότι το 5-0 δείχνει ότι ήταν ένας καλός αγώνας".

Για τη συνέχεια μετά απ' αυτή τη νίκη:
"Αυτό το αποτέλεσμα οπωσδήποτε γεμίζει με αυτοπεποίθηση την ομάδα. Ελπίζω να έχει συνέχεια γιατί δεν μπορείς να κερδίζεις 5-0 και μετά να χάνεις τον επόμενο αγώνα με 1-0. Η καλή συνολική δουλειά πρέπει να συνεχιστεί".

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί επιθετικά το τελευταίο διάστημα:
"Επιτιθέμεθα με πολλούς περισσότερους παίκτες, αμυνόμαστε με αρκετούς παίκτες. Όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες".

Για το αν ο Ουζουνίδης έχει βοηθήσει στη μεταμόρφωση του Παναθηναϊκού:
"Οπωσδήποτε ο καθένας έχει κατανοήσει αυτά που θέλει ο προπονητής. Σε άλλους αγώνες ακόμη κι αν δεν κερδίσαμε, έχει περάσει τα μηνύματά του. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, υπάρχουν καλές ιδέες από πλευράς προπονητή, αλλά οι παίκτες πρέπει να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο".

Για το αν έχει φυλάξει γκολ για τα ντέρμπι:
"Πρόκειται για σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτά Η αυτοπεποίθηση είναι καλή αυτή τη στιγμή κι έρχονται αυτοί οι αγώνες σε αυτή την καλή περίοδο. Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε έτσι".

Για το αν ελπίζει ότι θα φέρουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού και πάλι στο γήπεδο:
"Φυσικά και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν οι φίλαθλοι και θα γεμίσουν και πάλι το γήπεδο. Βέβαια η απόφαση είναι δική τους στο θέμα αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να τους κάνουμε να γυρίσουν στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και με αυτά τα αποτελέσματα και το καλό παιχνίδι θα τους κάνουμε να γυρίσουν πίσω".

Για το ότι πλησιάζει τα 100 γκολ με τον Παναθηναϊκό:
"Δεν είναι κάτι που σκέφτομαι, δεν ξέρω και πόσα τέρματα έχω ήδη σημειώσει. Το βασικό είναι να παίζουμε καλά. Από εκεί και πέρα όταν κρεμάσω τα παπούτσια μου θα κάνω τον απολογισμό μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags