Facebook Pixel Τραβούσε τα μαλλιά του ο Ανσαριφάρντ – έτσι έκοψε τον ρυθμό του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ!
| 2017-03-05 21:20:00

Τραβούσε τα μαλλιά του ο Ανσαριφάρντ – έτσι έκοψε τον ρυθμό του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τραβούσε τα μαλλιά του ο Ανσαριφάρντ – έτσι έκοψε τον ρυθμό του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ!

Ο SportDog αναλύει το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Τούμπα. Τί συνέβη στα πρώτα λεπτά, πως οι ερυθρόλευκοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, οι οποίοι ισορρόπησαν το ματς από το 30' και μετά.

Κινητικότερος ήταν ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα της αναμέτρησης στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν, ότι είναι πιο ομάδα! Μπήκαν πιο δυνατά και ψυχωμένα από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειχνε να έχει περίεργο στήσιμο, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό, ανάμεσα στην περιοχή και το κέντρο. Φάνηκε ότι το δίδυμο των στόπερ (Μαλεζά-Βαρέλα) δεν μπορούσε να ανταποκριθεί (ο Κρέσπο μετατοπίστηκε στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Λέοβατς) και η απουσία του Κάνιας έδειξε να είναι καθοριστική.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία των «ασπρόμαυρων» σε αυτό το σημείο και πίεσαν για το λάθος. Με πιο ορεξάτο τον Ανσαριφάρντ που έτρεχε, προσπαθούσε να τρυπώσει ανάμεσα στα στόπερ και εφορμούσε πολλές φορές από τα άκρα, οι φιλοξενούμενοι έβαλαν δύσκολα στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι φαίνονταν λες και ήταν έξω από τα νερά τους. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα στάθηκε και τυχερός στο 7' όταν ο Ιρανός βρέθηκε μόνος του στην περιοχή,ενώπιος ενωπίω με τον Γλύκο, ο οποίος τον νίκησε και κράτησε όρθια την ομάδα του, ενώ 6 λεπτά αργότερα το μακρινό ψιλοκρεμαστό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή δεν είχε τύχη. Στο τετ α τετ πάντως ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου τραβούσε τα μαλλιά του για την ευκαιρία που έχασε.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι, μετά την ένταση που προέκυψε ανάμεσα σε Ουάρντα και Ρομαό. Ήταν φανερό, ότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν να ρίξει τον ρυθμό του Ολυμπιακού που μπήκε στην Τούμπα με το μαχαίρι στα δόντια και δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι οπαδοί των γηπεδούχων. Αφού το κατάφερε παγώνοντας έξυπνα τις ερυθρόλευκες επελάσεις, έκανε την πρώτη καλή του προσπάθεια στο 34'. Ο Κάμπος έκλεψε τη μπάλα από λάθος του Ρέτσου, έφυγε μόνος απέναντι από τον Λεάλι αλλά το τελείωμά του ήταν απογοητευτικό. Ένα λεπτό αργότερα ο Ουάρντα σούταρε ψηλά κατασπαταλώντας τη φανταστική προσπάθεια και το γύρισμα Σάκχοφ από τα δεξιά. Στο 40' οι «ασπρόμαυροι» άφησαν αλλη μία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη ύστερα από καλή εκτέλεση κόρνερ (πέρασε η μπάλα από τρεις παίκτες και δεν τη βρήκε κανείς), ενώ στο 44' το σουτ του Ενρίκε δεν βρήκε και πάλι στόχο.

Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να γίνει καμία αλλαγή στο σκορ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags