Facebook Pixel Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός και τον έφερε μπροστά ο πιο αδύναμος κρίκος του!
| 2017-03-09 23:55:00

Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός και τον έφερε μπροστά ο πιο αδύναμος κρίκος του!

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Έπαιζε με 10 ο Ολυμπιακός και τον έφερε μπροστά ο πιο αδύναμος κρίκος του!

Διαβάστε το σχόλιο του SportDog για το πρώτο ημίχρονο της ελληνοτουρκικής αναμέτρησης.

Θετική εικόνα έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος του αγώνα με τη Μπεσίκτας. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν πολύ ζεστοί επιθετικά. Η ελληνική ομάδα είχε σωστή τακτική και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε ποτέ.

Όλη τη δουλειά όμως έκανε στο κέντρο η παρουσία του Καμπιάσου, ο οποίος κράτησε ψηλά τους «ερυθρόλευκους» και βοήθησε πολύ στο μοίρασμα της μπάλας στην επίθεση. Το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό ήταν, ότι για μισή ώρα ήταν άφαντος ο Ανσαριφάρντ. O Ιρανός δεν είχε καθόλου συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Μάλιστα η πρώτη καλή στιγμή των «ερυθρόλευκων» έγινε από τον Ελιονούσι στο 19'. Ο δε Φορτούνης είχε δύο καλές ευκαιρίες να απειλήσειμ αλλά τις σπατάλησε, αφού σε δύο εκτελέσεις φάουλ από καλή θέση, έστειλε τη μπάλα στο τείχος.

Στο 36' όμως ο Ανσαριφάρντ έδειξε σημεία ποδοσφαιρικής ζωής. Σε αντεπίθεση των «ερυθρόλευκων», ο Ιρανός έκλεψε τη μπάλα από τον Τόσιτς, σέντραρε από αριστερά και βρήκε τον Καμπιάσο που με σκαστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στην ουσία οι Πειραιώτες βρέθηκαν μπροστά με την ασίστ του πιο αδύναμου κρίκου της ομάδας που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία του.

Εξίσου ορεξάτοι από τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ο Σισοκό με τον Μανθάτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags