Facebook Pixel Η αυτοκριτική Χιμένεθ, το Κύπελλο και τα πλέι οφ
| 2017-03-12 23:42:00

Η αυτοκριτική Χιμένεθ, το Κύπελλο και τα πλέι οφ

Η αυτοκριτική Χιμένεθ, το Κύπελλο και τα πλέι οφ

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με έναν περίεργο τρόπο...

Συνήθως ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκινάει τη συνέντευξη Τύπου μετά από κάθε αγώνα δεχόμενος ερωτήσεις. Απόψε ήταν διαφορετικός… Ο Ισπανός πήρε το λόγο και απολογήθηκε δημόσια, για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποίησε τον Γαλανόπουλο στο παιχνίδι και αυτό γιατί ενώ ήταν έτοιμος να τον περάσει στη μάχη ζήτησε αλλαγή ο Αραούχο.

Αναλυτικά ο Ισπανός είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αν μου το επιτρέπετε, θα ήθελα να πω δυο λέξεις. Σήμερα παρ’ όλο το παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν είναι μια ημέρα πολύ χαρούμενη για μένα. Γιατί με τις αποφάσεις που πήρα νομίζω ήμουν άδικος, για έναν ποδοσφαιριστή που στο μέλλον θα αφήσει το σημάδι του. Θα ήθελα να επιβραβεύσω τη συμπεριφορά και την αγωνιστική συμπεριφορά και την ποιότητα που έχει ο Γαλανόπουλος. Αλλά δεν μπόρεσα να αποφύγω να είμαι άδικος μαζί του, γιατί μου ζήτησε αλλαγή ο Αραούχο και έπρεπε να τον κάνω αλλαγή. Και ήθελα να το θέσω δημόσια. Σήμερα ήμουν άδικος με τον Γαλανόπουλο. Πάμε σε ερωτήσεις».

Γιατί τις διαφορετικές αγωνιστικές εικόνες που δείχνει η ΑΕΚ και τις… μεταμορφώσεις;

«Το να κριτικάρουμε μετά από κάθε παιχνίδι είναι εύκολο. Αλλά πάντα υπάρχει ένας αντίπαλος που πότε σε αφηνει να παίξεις και πότε όχι. Αν το ποδόσφαιρο ήταν εύκολο, εύκολο θα ήταν να πιάσεις το Τζόκερ ή το Λόττο».

Πόσο τον προβληματίζει η αγωνιστική πτώση της ΑΕΚ μόλις έμεινε με 10 ο ΠΑΟΚ και μέχρι να γίνει το 2-0;

«Το μόνο που με ανησύχησε ήταν τα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το μοναδικό διάστημα που ήταν ανώτερος ο ΠΑΟΚ. Υπήρξε μια ανισορροπία και νομίζω το λύσαμε».

Αν αποκτά… αέρα η ΑΕΚ μετά τη νίκη απόψε και κυρίως προς τον ΠΑΟΚ;

«Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδι μέχρι τα πλέι οφ. Σίγουρα το παιχνίδι του Κυπέλλου οποιαδήποτε ομάδα κι αν έρθει είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θα είναι μεγάλα παιχνίδια όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος».

Αν θα μπορούσε να διαλέξει είναι να πάρει το Κύπελλο ή να μπει στην 5άδα των πλέι οφ;

«Θα ήμασταν μια μικρή ομάδα αν θα έπρεπε να διαλέξουμε ένα από τα δυο. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα με τεράστια ιστορία, αν εξαιρέσουμε τα 2-3 χρόνια της πτώσης. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει περίπτωση να διαλέξω ένα από τα δυο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags