Facebook Pixel Δημοσίευμα βάζει φωτιά στα σενάρια του ναυαγίου ΠΑΟΚ και Αραούχο - Έπαιξε... μπάλα το αλκοόλ; - Διάβασέ το
| 2017-03-14 13:12:00

Δημοσίευμα βάζει φωτιά στα σενάρια του ναυαγίου ΠΑΟΚ και Αραούχο - Έπαιξε... μπάλα το αλκοόλ; - Διάβασέ το

Δημοσίευμα βάζει φωτιά στα σενάρια του ναυαγίου ΠΑΟΚ και Αραούχο - Έπαιξε... μπάλα το αλκοόλ;  - Διάβασέ το

Ο Σέρχιο Αραούχο μπορεί να βγάζει μάτια με την ΑΕΚ, αλλά πριν λίγο καιρό είχε μπει στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, που τον... έκοψε! Διαβάστε τον λόγο.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Αργεντινός άσος ενδιέφερε τον Δικέφαλο του Βορρά, την περίοδο πριν υπογράψει στην ΑΕΚ, κάτι που σας είχε μεταφέρει και το Sportdog.

Τελικά, ο Αραούχο "'εκλεισε" στην "Ένωση" με τα σενάρια να θέλουν τον ΠΑΟΚ να αφήνει την περίπτωσή του λόγω... αλκοόλ! Όπως γράφτηκε, οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν τον παίκτη επειδή είχε προβλήματα αλκοολισμού και είχε συλληφθεί αρκετές φορές την περίοδο που βρισκόταν στην Λας Πάλμας.

Κι όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με την "Μetrosport" οι "ασπρόμαυροι" δεν ασχολήθηκαν περαιτέρω με τον ποδοσφαιριστή, ύστερα από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, επειδή ήθελαν να τον αγοράσουν και όχι να προβούν σε δανεισμό του από την ισπανική ομάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε διαμηνύσει ότι θέλει να αποκτηθούν παίκτες με αγορά και όχι δανεικοί και μόνο αν η Λας Πάλμας συζητούσε για κανονική πώληση (με αστρονομικό ποσό βέβαια), θα έμπαινε στο παιχνίδι ο Δικέφαλος του Βορρά.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ έκανε πίσω, ο Αραούχο υπέγραψε για έξι μήνες στην ΑΕΚ και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Δείτε το δημοσίευμα της "Μetrosport":

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags