Ο Μίκαελ Σκίμπε έχει εργαστεί κατά το παρελθόν σε δυο τουρκικές ομάδες, την Γαλατασαράι και την Εσκισεχίρσπορ, και είναι φυσικό να τρέφει συμπάθεια για τους γείτονες της Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση Μπεσίκτας - Ολυμπιακός για το Europa League και μίλησε στον τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό TRT Spor.

Ο κ. Σκίμπε εκδήλωσε την αγάπη του για την Τουρκία και την ευχή να επιστρέψει εκεί μια μέρα, ενώ εξέφρασε την απόψή του ότι η Μπεσίκτας είναι καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Τουρκία. Θα είναι ωραίο ματς το Μπεσίκτας – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει πολλούς παίκτες, όμως αντίθετα έχουν προωθηθεί αρκετοί νεαροί στην ομάδα. Η Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα και υποθέτω ότι ο Σενόλ Γκιουνές έχει αναλύσει τον αντίπαλο και έχει ετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του».

«Αγαπώ αυτή τη χώρα και τους ανθρώπους της. Θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή στην Τουρκία. Επίσης θέλω οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και της Γερμανίας να είναι καλές. Έχω πολλούς Τούρκους φίλους».