Facebook Pixel Καρέ – καρέ ο απαράδεκτος πανηγυρισμός Πέλκα και η ατάκα που φώναζε – Ποιον έλεγε μ@@α; (ΦΩΤΟ)
| 2017-03-19 19:12:00

Καρέ – καρέ ο απαράδεκτος πανηγυρισμός Πέλκα και η ατάκα που φώναζε – Ποιον έλεγε μ@@α; (ΦΩΤΟ)

Καρέ – καρέ ο απαράδεκτος πανηγυρισμός Πέλκα και η ατάκα που φώναζε – Ποιον έλεγε μ@@α; (ΦΩΤΟ)

Δείτε στις φωτογραφίες τι έγινε στην Τούμπα με τον Έλληνα άσο αμέσως μετά το χρυσό γκολ, τι φώναζε στους πανηγυρισμούς και ποια η αντίδραση του Ίβιτς.

Ο Δημήτρης Πέλκας κατάφερε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας για τον ΠΑΟΚ, καθώς πρώτα λύτρωσε την ομάδα του με το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο στο 94’ και στη συνέχεια… αμαύρωσε τη στιγμή, με τον πανηγυρισμό του.

Ο Έλληνας άσος, μόλις σκόραρε, το πρώτο πράγματα που σκέφτηκε, να πιάσει και να δείξει επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα, ενώ αν παρατηρήσετε προσεκτικά το ΒΙΝΤΕΟ (κλικ ΕΔΩ), θα διαπιστώσετε πως μόλις έκλεισε τα μάτια του με το χέρι, φώναζε «δεν σε βλέπω μαλ…α», ενώ και στη συνέχεια είναι φανερό πως δεν σταματάει να βρίζει!

Το χειρότερο όμως για τον Πέλκα, δεν είναι ότι ξέφυγε για λίγο, αλλά ότι δεν το… μετάνιωσε! Μόλις ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα, ο άσος του ΠΑΟΚ γύρισε προς την εξέδρα και τους ζήτησε να συνεχίσουν να φωνάζουν, τη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς πίσω τους κοιτούσε, φανερά σκοραρισμένος, τις αντιδράσεις του ποδοσφαιριστή του.

Ιδού:
 


 


 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags