Facebook Pixel Τρομερά πράγματα από τον Μπεργκ – Δε φαντάζεστε γιατί πήγε και "πλακώθηκε" με τους συμπαίκτες του
| 2017-03-19 23:30:00

Τρομερά πράγματα από τον Μπεργκ – Δε φαντάζεστε γιατί πήγε και "πλακώθηκε" με τους συμπαίκτες του

Τρομερά πράγματα από τον Μπεργκ – Δε φαντάζεστε γιατί πήγε και "πλακώθηκε" με τους συμπαίκτες του

Δεν υπάρχει ο Σουηδός! Δεν του έφτανε η γκολάρα που έβαλε και νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, ήθελε και να...

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και νίκη για τον Παναθηναϊκό στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, στο οποίο πολύ δύσκολα θα βρει κανείς υστερήσαντες από την πλευρά των Πρασίνων. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη "έσβησαν" τούς αντιπάλους και άξιζαν πέρα για πέρα το τρίποντο.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά ένας πραγματικά "έλαμψε" με την παρουσία του. Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος "σφράγισε" μια καταπληκτική εμφάνιση πετυχαίνοντας το γκολ της νίκης.

Έτσι κι αλλιώς, στο νικητήριο τέρμα του Τριφυλλιού, η φάση ξεκινάει και τελειώνει από τον Σουηδό. Αυτός είναι που βγάζει τετ α τετ με ωραία κάθετη τον Κλωναρίδη και εν συνεχεία στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Καπίνο, τον νικά με ένα υπέροχο μονοκόμματο βολέ ενδεικτικό της κλάσης του!

Συνολικά, όμως, ακόμα κι αν δεν σκόραρε αυτός, ο Μπεργκ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Έπαιξε άψογα τον ρόλο του στο να συνδέει την επίθεση με τη μεσαία γραμμή "χτίζοντας" πάρα πολλές επιθέσεις.

Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει πολύ περισσότερες ευκαιρίες να βάλει και δεύτερο γκολ, εάν οι συμπαίκτες του τον είχαν αξιοποιήσει καλύτερα. Ο Σουηδός έπαιζε με πλάτη και "έσπαγε" την μπάλα προς τους μέσους των Πρασίνων με υποδειγματικό τρόπο και έπειτα έκανε κίνηση για να την ξαναπάρει. Σε 2-3 περιπτώσεις, μάλιστα, οι συμπαίκτες του δεν τον τροφοδότησαν ενώ θα έφευγε τετ α τετ, κάνοντάς τον να "χτυπιέται".

Τέλος, η αντίδρασή του στα τελευταία λεπτά φανερώνει την αυταπάρνηση, με την οποία αγωνίστηκε στο ντέρμπι. Ενώ είχε ενοχλήσεις (μάλιστα κάποια στιγμή έπεσε στο έδαφος και έδειχνε να μην μπορεί να συνεχίσει), έσφιξε τα δόντια και ολοκλήρωσε κανονικά το παιχνίδι, αφού ο Παναθηναϊκός είχε εξαντλήσει τις αλλαγές του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags