Facebook Pixel Θα κάνει το "μπαμ"; Τόσα δίνει ο Μελισσανίδης για να κρατήσει τον Αραούχο!
| 2017-03-22 11:30:00

Θα κάνει το "μπαμ"; Τόσα δίνει ο Μελισσανίδης για να κρατήσει τον Αραούχο!

Θα κάνει το "μπαμ"; Τόσα δίνει ο Μελισσανίδης για να κρατήσει τον Αραούχο!

Δεν υπάρχει φίλος της ΑΕΚ που να μην θέλει να δει τον Σέρχιο Αραούχο με τα κιτρινόμαυρα και του χρόνου...

Ο 25χρονος Αργεντινός έχει βγάλει μάτια με την ως τώρα παρουσία του στην "Ένωση" και φυσικά όλοι έχουν να πουν καλά λόγια για τον παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Λας Πάλμας.

Πάντως, όπως αναφέρει η "Live Sport", οι άνθρωποι της ΑΕΚ ξεκίνησαν ήδη τις επαφές με την ισπανική ομάδα, κάνοντας μια πρώτη κρούση για το ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι διατεθειμένος να καλύψει το συμβόλαιο του Αραούχο, δηλαδή 800.000 ευρώ και να προσφέρει άλλα 700 χιλιάρικα επιπλέον ως ενοίκιο στην Λας Πάλμας.

Παράλληλα, τέθηκε όρος η τοποθέτηση ρήτρας το καλοκαίρι του 2018, ώστε να υπάρχει αντίκρισμα στην επένδυση, εντούτοις η περίπτωση του Αργεντινού μόνο εύκολη δεν θα είναι για την ΑΕΚ, ειδικά αν μπουν στο παιχνίδι απόκτησής του, ομάδες από την Κίνα και την Τουρκία.

Σημαντικό, πάντως, ρόλο στο τι θα γίνει, θα "παίξει" και η συμμετοχή της "Ένωσης" στην Ευρώπη, ενώ αν το θέμα Αραούχο οδηγηθεί σε "ναυάγιο", τότε θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθεί ένα δυνατό όνομα επιθετικού με το ίδιο μπάτζετ (1,5 εκ. ευρώ).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags