Η εθνική Ελλάδος ετοιμάζεται για την αναμέτρηση του Σαββάτου στην έδρα του Βελγίου, την δυσκολότερη αλλά και κρισιμότερη μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ο Μίκαελ Σκίμπε σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με το συνηθισμένο 4-2-3-1 μόνο που στα πλάνα του υπάρχει μια μεγάλη έκπληξη, καθώς υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει τον Κώστα Σταφυλίδη σε θέση αριστερού χαφ!

Η φυσική θέση του παίκτη της Άουγκσμπουργκ είναι αριστερό μπακ, ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός τον έχει ξαναδοκιμάσει σε πιο προωθημένο ρόλο, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την προοπτική παίζει και η επιθετικότητα που διέπει το αγωνιστικό στυλ του Σταφυλίδη, ο οποίος έχει σκοράρει 4 γκολ στη φετινή Μπουντεσλίγκα. Παράλληλα, θα μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλό στήριγμα για τον αριστερό μπακ της ομάδας κόντρα στους «δαιμόνιους» εξτρέμ των Βέλγων.

Συνεπώς, τα πλάνα του Σκίμπε έχουν ως εξής:

Τερματοφύλακας θα είναι ο Καπίνο με δίδυμο στόπερ τους Μανωλά-Παπασταθόπουλο, αριστερό μπακ τον Τζαβέλλα και δεξί τον Τοροσίδη. Στα αμυντικά χαφ ο Μανιάτης και ο Ζέκα διεκδικούν μια θέση δίπλα στον Σάμαρη, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Φορτούνης. Αριστερά στη μεσαία γραμμή πιθανότατα θα είναι ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.