Η 25η Μαρτίου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Κάρλος Ζέκα!

Ο διεθνής μέσος απέκτησε πριν από λίγες ημέρες την ελληνική υπηκοότητα και έκανε απόψε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της πατρίδας μας τονίζοντας ότι ανατρίχιασε την ώρα που άκουγε τον εθνικό ύμνο.

Ο άσος του Παναθηναϊκού αποκάλυψε ότι οι συμπαίκτες του τού έδωσαν συγχαρητήρια για το ντεμπούτο του, ενώ είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και υποσχέθηκε ότι θα τα δίνει όλα για τη "γαλανόλευκη" από εδώ και στο εξής!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γιατί ήταν κάτι τρομερό για μένα σήμερα να παίξω το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική. Κάτι πολύ ωραίο. Θα το θυμάμαι για πάντα. Ήταν πολύ όμορφα γιατί ήμουν δίπλα στους συμπαίκτες μου. Ανατρίχιασα στον εθνικό ύμνο. Πολύ καλό ματς για εμάς και σημαντικό. Ναι ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εάν δεν τα καταφέρναμε να παίρναμε την ισοπαλία τουλάχιστον. Με λίγη τύχη θα μπορούσαμε τη νίκη. Πάμε τώρα στη Βοσνία για αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο σε τέτοιο ματς να μπεις αλλαγή και ενώ παίζαμε με παίκτη λιγότερο. 
 
Μετά το ματς μου έδωσαν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά για το ντεμπούτο μου. Πάμε στη Βοσνία για τους τρεις βαθμούς. Το πανηγυρίσαμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Στους Έλληνες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο, γιατί Έλληνες υπάρχουν και σε άλλες χώρες. Θα τα δίνω όλα για την φανέλα".