Με δηλώσεις του ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός επανέλαβε ουσιαστικά αυτό, ξεκαθαρίζοντας πως η Ρόμα είναι εκείνη που θα αποφασίσει το καλοκαίρι αν θα τον παραχωρήσει σε κάποια από τις πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες ή θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

«Το μέλλον μου είναι στα χέρια της Ρόμα. Αν θέλουν να με κρατήσουν ξέρουν τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Αν θέλουν να με πουλήσουν, τότε δεν θα μπορώ να κάνω κάτι», τόνισε ο Μανωλάς, ο οποίος πρόσθεσε σχετικά με τους στόχους των Ρωμαίων για το υπόλοιπο της σεζόν:

«Είναι δύσκολο να πεις ότι στοχεύουμε στον τίτλο καθώς η Γιουβέντους είναι πολύ δυνατή και όπως βλέπουμε δεν χάνει βαθμούς. Στόχος μας είναι να βγούμε στο Champions League ενώ έχουμε και έναν πολύ σημαντικό ημιτελικό για το Κύπελλο Ιταλίας με τη Λάτσιο. Μπορούμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας 2-0 του πρώτου αγώνα καθώς είμαστε καλύτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε"

Όσον αφορά στον Ναϊνγκολάν και το σενάριο μεταγραφής του στην Αγγλία, είπε: "Στον Ναϊνγκολάν δεν αρέσει η βροχή αλλά είναι μέσα στους καλύτερους μέσους του κόσμου και πρέπει να το συνηθίσει, αν θέλει να παίξει στις καλύτερες ομάδες"