Η Εθνική Ελλάδος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση το περασμένο Σάββατο στην έδρα του πανίσχυρου Βελγίου, παραλίγο να πάρει τη νίκη και τελικά ισοφαρίστηκε σε 1-1 λίγο πριν το τέλος.

Ένας από τους μεγάλους αστέρες των Βέλγων, ο Εντέρ Αζάρ, δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού, όπως και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά σε δηλώσεις του υποκλίθηκε στη "γαλανόλευκη" για την εμφάνισή της.

Ο άσος της Τσέλσι υποστήριξε ότι η Ελλάδα αμύνθηκε πολύ καλά και πως ακόμα και α αυτός και ο Ντε Μπρόινε έπαιζαν, τότε το Βέλγιο θα αντιμετώπιζε και πάλι πολλά προβλήματα!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

"Δεν ήμουν μόνον εγώ. Ο Κέβιν (Ντε Μπράινε) επίσης δεν ήταν. Ήταν δύσκολο απέναντι σε μια αμυντική Ελλάδα και θα ήταν το ίδιο και με εμάς (εάν έπαιζαν Αζάρ και Ντε Μπράινε). Πρέπει να μάθεις να ζεις με τις απουσίες. Ήταν πολύ αγχωτικό να βλέπω το ματς από την εξέδρα.

Δεν μου αρέσει να βλέπω αυτά τα ματς από εκεί, γιατί μόλις ξεκινούν θέλω να παίξω. Θέλω να βρεθώ στο γήπεδο. Η Ελλάδα ήρθε για να αμυνθεί και το έκανε καλά. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά βάλαμε ένα γκολ στο τέλος. Ένας βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα, αλλά υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή".