Facebook Pixel Μπορούν και χωρίς Ανσαριφάρντ
| 2017-03-28 19:36:00

Μπορούν και χωρίς Ανσαριφάρντ

Μπορούν και χωρίς Ανσαριφάρντ

Προς μεγάλη... ευχαρίστηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ δεν έπαιξε στη νίκη του Ιράν με 1-0 επί της Κίνας

Ο 27χρονος φορ θα επιστρέψει από την πατρίδα του λιγότερο κουρασμένος, καθώς δεν αγωνίστηκε στη νίκη του Ιράν επί της Κίνας με 1-0, την Τρίτη (28/3) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο «ερυθρόλευκος» αυτή τη φορά έμεινε στον πάγκο από τον Πορτογάλο τεχνικό του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, στο παιχνίδι που έγινε στην Τεχεράνη.

Το Ιράν σημείωσε την 5η νίκη του σε επτά αγώνες στον Α' όμιλο του 3ου γύρου της προκριματικής ζώνης της Ασίας και της Αυστραλίας κι έκανε ένα ακόμα βήμα για απευθείας πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Στον Ολυμπιακό υπήρχε ανησυχία για τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε δώσει το τελευταίο διάστημα ο Ανσαριφάρντ, καθώς τις τελευταίες 12 ημέρες είχε αγωνιστεί σε σερί δυνατών αγώνων, με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαϊδης», ενώ έπαιξε και 70 λεπτά με το Ιράν στην εκτός έδρας νίκη επί του Κατάρ (1-0) στις 23 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags