Facebook Pixel Ο Μουρίνιο κατά των φιλικών των εθνικών ομάδων!
| 2017-03-30 14:12:00

Ο Μουρίνιο κατά των φιλικών των εθνικών ομάδων!

Ο Μουρίνιο κατά των φιλικών των εθνικών ομάδων!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο χαρακτήρισε χωρίς νόημα τα φιλικά παιχνίδια εθνικών ομάδων, μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έντονα δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι από τους 13 παίκτες που κλήθηκαν από τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, κάποιοι τραυματίστηκαν και άλλοι επιστρέφουν δύο ημέρες πριν την σαββατιάτικη -εντός έδρας - αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ για το πρωτάθλημα της Premier League.

«Θεωρώ πως οι εθνικές ομάδες πρέπει να δίνουν φιλικούς αγώνες μόνο πριν από την τελική φάση ενός τουρνουά. Πριν από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Μουντιάλ. Δεν ξέρω τι νόημα έχει αυτή η διαδικασία σε περιόδους προκριματικών αγώνων. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτοί οι αγώνες, αλλά δεν μπορώ να είμαι πολύ επικριτικός, διότι μια μέρα μπορεί να συμμετέχω κι εγώ σε όλο αυτό», τόνισε σχετικά ο διάσημος Πορτογάλος κόουτς και κατέληξε:

«Δεν ξέρω πώς, αλλά τραυματίστηκαν και οι δύο κεντρικοί μας αμυντικοί στην προετοιμασία της Αγγλίας. Συνολικά οι τραυματίες είναι πέντε, ενώ οι Βαλέντσια και Ρόχο θα επιστρέψουν την Πέμπτη το απόγευμα από τη Νότια Αμερική. Στη Γουέστ Μπρομ αντίθετα, είχαν χρόνο να δουλέψουν, να ξεκουραστούν, να προετοιμαστούν, ενώ εμείς έχουμε προβλήματα λόγω των φιλικών ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags